Survivor 4: «Η χειρονομία του Τριαντάφυλλου είναι προϊόν μοντάζ»

«Η Άννα Μαρία Βέλλη ξαναπέταξε το μπαλάκι ΕΝΤΟΣ και όχι εκτός αγώνα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: «Η χειρονομία του Τριαντάφυλλου είναι προϊόν μοντάζ»

Τις τελευταίες ημέρες χαμός έχει επικρατήσει στα social media, σχετικά με το Survivor 4 και τις κινήσεις των παικτών κατά τη νίκη τους στο κάθε αγώνισμα. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες κυκλοφορούσε μια φωτογραφία του Τριαντάφυλλου, όπου έκανε μια αισχρή κίνηση προς τις κάμερες όταν η Κόκκινη ομάδα κέρδισε την Μπλε στο αγώνισμα.

Ενώ, στο επίκεντρο του σχολιασμού στα social media μπήκε και η Άννα Μαρία Βέλλη, όταν δημοσιεύθηκε ένα στιγμιότυπο την ώρα που έπαιρνε ένα μπαλάκι της κόκκινης ομάδας, όταν η Καρολίνα είχε φτάσει στο στόχο.

Η απάντηση Λιανού για τον Τριαντάφυλλο και την Βέλλη στο Survivor 4

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα στο Instagram έπειτα από αυτά τα δυο περιστατικά με αποτέλεσμα να θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση δημόσια.

Στον προσωπικό του λογαριασμό δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο:

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για δύο στιγμιότυπα του χθεσινού αγώνα.

Η χειρονομία Τριαντάφυλλου είναι προϊόν μοντάζ (μαυρισμένο χέρι, ολόλευκη παλάμη, blur στα κάγκελα του πάγκου γύρω από την παλάμη κλπ) Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει μόνο σε φώτο και όχι σε βίντεο.

Η Άννα Μαρία Βέλλη ξαναπέταξε το μπαλάκι ΕΝΤΟΣ και όχι εκτός αγώνα», έγραψε ο ίδιος.

Survivor Λιανός για Τριαντάφυλλο Βέλλη

Survivor 4: Δεν έβρισε ο Τζέιμς τον Μπόγδανο εχθές - Τι πραγματικά είπε

Στο επεισόδιο του Survivor μεταξύ όσων παρακολουθήσαμε υπήρξε και μια στιγμή που σχολιάστηκε όσο τίποτα άλλο στο twitter, που ξέρετε πως κάθε βράδυ την ώρα που προβάλλεται το ριάλιτι επιβίωσης παίρνει φωτιά!

Η στιγμή αυτή ήταν όταν ο Πάνος Καλίδης έχασε στον στίβο μάχης από τον Ηλία Μπόγδανο και η κάμερα έκανε κοντινό στο πρόσωπο του Τζέιμς Καφετζή που χειροκροτούσε από το πάγκο. Τότε, τον έπιασε να λέει κάτι που πολλοί ερμήνευσαν ως "μαλ@@@α"! Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ειπώθηκε ποτέ.

Survivor 4 Τζέιμς Καφετζής

Τι είπε τελικά ο Survivor Τζέιμς

Ξέρετε πως το Youweekly.gr σε ότι κι αν έχει γράψει για το Survivor μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει έξω! Κάθε πληροφορία που σας δίνει είναι πέρα για πέρα αληθινή και δεν χωράει αμφισβήτηση! Διαψεύδουμε, λοιπόν, το περιστατικό αυτό γιατί ο Τζέιμς δεν έβρισε αλλά η φράση του ήταν "Μπράβο Πανάρα".

Δηλαδή, ο Τζέιμς εκείνη την στιγμή εμψύχωσε τον συμπαίκτη του παρά το γεγονός πως έχασε από την αντίπαλη ομάδα. Και για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε ξανά την σκηνή στο παρακάτω βίντεο.