Survivor 4 Highlights (10/2): Το ξέσπασμα του Κρις, η αποχώρηση του Μακρόπουλου και η ποινή στους Μπλε

Ξέσπασε σκάνδαλο στον Άγιο Δομίνικο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Highlights (10/2): Το ξέσπασμα του Κρις, η αποχώρηση του Μακρόπουλου και η ποινή στους Μπλε

Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης (10/2) στο επεισόδιο του Survivor και εμείς σας έχουμε όλα τα highlights. Από το ξέσπασμα του Κρις για τους συμπαίκτες τους, στην αποχώρηση του Μακρόπουλου και στην ποινή που επιβλήθηκε στους Μπλε.

Survivor 4 - Κρις σε Μαριαλένα: «Είχαμε συμφωνήσει κάτι κάποιοι μεταξύ μας»

Στο ξεκίνημα του σημερινού επεισοδίου στο Survivor 4, ο Chris, έστησε στον τοίχο την Μαριαλένα και της ζήτησε τον λόγο επειδή τον ψήφισε προς αποχώρηση.

Η Μαριαλένα στο προχθεσινό συμβούλιο του νησιού έδωσε την ψήφο της στο Chris, και σήμερα το δικαιολόγησε λέγοντας πως «έχεις παραμείνει στάσιμος» κάτι που εξόργισε τον παίκτη που απευθύνθηκε στην παίκτρια και είπε «Είχαμε συμφωνήσει κάτι μεταξύ μας, όταν η Μαριπόζα με ψήφισε την είπαμε κωλοτούμπα και τώρα κάνει τα ίδια».

Επιπλέον σχολίασε το γεγονός πως δεν θεωρεί δικαιολογία το ότι μένει στάσιμος αφού στην ομάδα υπάρχουν και χειρότεροι παίκτες από αυτόν και είναι προτιμότερο να ψηφίζονται οι χειρότεροι παρά οι στάσιμοι.

Survivor 4 - Κρις: «Τα κορίτσια είναι τεμπέλες! Κάθονται και κάνουν τα μποτέ τους»

Με πάρα πολλά νεύρα επέστρεψε από το συμβούλιο του νησιού ο Κρις Σταμούλης αφού μέσα από την ψηφοφορία βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

Γυρνώντας στην παραλία, ζήτησε τον λόγο από την Μαριαλένα αφού όπως είπε η ίδια έκανε «κωλοτούμπα» όπως είχε κάνει και η Μαριπόζα.

Στην συνέχεια τα έβαλε με όλα τα κορίτσια λέγοντας πως η Μαριαλένα τον ψήφισε γιατί δεν ήθελε να βγει υποψήφια η φίλη της Άννα Μαρία Βέλλη. Στη συνέχεια σχολίασε πως τα κορίτσια στη καλύβα δεν προσφέρουν τίποτα, είναι τεμπέλες κάνουν μπάνιο και τα μποτέ τους.

Να θυμίσουμε πως παλαιότερα ο παίκτης είχε δηλώσει πως ο άντρας «πλάθει» την γυναίκα.

Τέλος τα έβαλε και με τον Νίκο Μπάρτζη ο οποίος ψήφισε τον Τζέιμς και ο Τζέιμς αντίστοιχα τον Νίκο, λέγοντας του πως θα μπορούσε να έχει ψηφίσει τον Μακρόπουλο και να γλιτώσει ο ίδιος.

Survivor 4: Παπαδόπουλος για Κοψιδά - «Με συμφέρει που χάνει την ψυχραιμία του, θα πατήσω σε αυτό»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε τον Κώστα Παπαδόπουλο να βάζει στον στόχο τον Γιώργο Κοψιδά, οποίος έχει ξεκινήσει όπως λέει να χάνει την ψυχραιμία του.

Ο Κώστας, βλέποντας τον Κοψιδά να βρίζει σε ένα αγώνισμα δήλωσε πως ο παίκτης έχει ξεκινήσει και χάνει τον έλεγχο και την ψυχραιμία του, κάτι που τον συμφέρει αφού όπως είπε θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι να μπορεί να «πατήσει» πάνω σε αυτό.

Ακόμη, δήλωσε πως σαν την κόμπρα, στέκεται αθόρυβος, αμίλητος μέχρι που θα έρθει η στιγμή να «φάει το ποντίκι»

Survivor 4: Τα πήρε ο Αλέξης Παππάς με τον Μπάρτζη - «Με έβρισες»

Στο σημερινό αγώνισμα επάθλου Αλέξης Παππάς και Νίκος Μπάρτζης παραλίγο να πιαστούν στα χέρια από μια παρεξήγηση ανάμεσα του.

Όπως θα δείτε στο βίντεο οι παίκτες της Μπλε ομάδας πανηγυρίζουν την νίκη της Άννας Μαρίας Βέλλη και ο Νίκος λέει μια φράση με την οποία θίχτηκε ο Αλέξης Παππάς.

Στον πάγκο, του ζήτησε το λόγο με τον Νίκο να απαντά πως δεν τον έβρισε κι αν ήθελε να πει κάτι σε αυτόν θα τον κοιτούσε στα μάτια. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Survivor 4: Ο Τζέιμς είπε μ@@ακα τον Μπόγδανο

Μια απαράδεκτη κίνηση έκανε ο Τζέιμς Καφετζής στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, καθώς κέρδισε τον Ηλία Μπόγδανο και δέχθηκε τα συγχαρητήρια, αλλά απάντησε βρίζοντάς τον.

Οι δύο παίκτες τέθηκαν αντιμέτωποι, με το σκορ στο 3-3 και μετά από μια σκληρή «μάχη», ο Ροδίτης με ουαλικές ρίζες που αποκαλείται και ως «πρίγκιπας», προχώρησε σε μια συμπεριφορά που κάθε άλλο παρά… γαλαζοαίματο θυμίζει.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγωνίσματος για τους δύο παίκτες, ο Ηλίας γύρισε να τον συγχαρεί. «Μπράβο ρε πιστόλι», του είπε, για να εισπράξει μια άθλια απάντηση. «Μπράβο ρε μ@λ@κ@», του είπε ο Τζέιμς.

Survivor 4: Μπλε σε Τριαντάφυλλο μετά τη νίκη - «Σε ευχαριστούμε, σε περιμέναμε, φιλάκια και σε εσένα»

Οι Μπλε κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας και φυσικά τέλος του αγωνίσματος ο Τριαντάφυλλος είχε να πει το κατιτίς του και να δώσει τα εύσημα στον Τζέιμς.

Ο Ντάφι με τον δικό του τρόπο για ακόμα μια φορά είπε στους Μπλε να ευχαριστήσουν τον αρχηγό τους που τους έφερε νίκες.

Τον μονόλογο τους διέκοψε ο Αλέξης Παππάς που σχολίασε πως περίμεναν να κάνει τέτοιες δηλώσεις αφού πάντα κάτι έχει να πει και του αφιερώνουν την νίκη τους, έτσι θέλησε να τον ευχαριστήσει που για ακόμη μια φορά βοήθησε στο να κερδίσουν!

Ο Ντάφι από την άλλη τόνισε πως καλύτερα θα ήταν να ευχαριστούν τον αρχηγό τους και τους έστειλε τα...φιλάκια του! Προχθές ο παίκτης μάλιστα φάνηκε να κάνει μια χειρονομία στους αντιπάλους.

Survivor 4: Ο Ανδρέας Γεωργίου έστειλε μήνυμα στην πρώην του Ελευθερία Ελευθερίου

Η Μπλε ήταν η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα επάθλου στο Survivor και η Ελευθερία Ελευθερίου δέχτηκε ένα αναπάντεχο μήνυμα από τον Ανδρέα Γεωργίου.

Η τραγουδίστρια είναι γνωστό πως παλαιότερα είχε δεσμό με τον σεναριογράφο και ηθοποιό, μετά τον χωρισμό του διατηρούν άριστες σχέσεις και αυτό φάνηκε και σήμερα.

Με τις πιο γλυκές του ευχές και τα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα ο Ανδρέας Γεωργίου εμψύχωσε την παίκτρια η οποία φυσικά και συγκινήθηκε.

Survivor 4: Σκάνδαλο! Αλέξης Παππάς και Kρις παραβίασαν τους κανόνες και έφυγαν από την καλύβα

Σκάνδαλο μεγατόνων συνέβη στο Survivor, καθώς ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης έφυγαν από την καλύβα της μπλε ομάδας, προκειμένου να συζητήσουν, κάτι που θα έχει συνέπειες.

Ο ηθοποιός, ειδικά, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/2), αφού τσακώθηκε άγρια με τον Νίκο Μπάρτζη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, αποκαλύπτοντας ύστερα, ότι ο συμπαίκτης του έβρισε χυδαία τους υπόλοιπους «Μπλε».

Η κατάσταση, παρά την νίκη στο αγώνισμα, φαίνεται τεταμένη στην παραλία και, ίσως για αυτό το λόγο, Αλέξης και Κρις απομακρύνθηκαν από την καλύβα της ομάδας τους, ώστε να κουβεντιάσουν. Αυτή η κίνησή τους είναι εκτός κανονισμών, κάτι που σημαίνει πως θα τιμωρηθούν στο συμβούλιο.

Survivor 4: Ανθή Σαλαγκούδη - «Η Μαριάνθη μου ζήτησε να μείνω εκτός αγώνα επειδή ήταν σημαντικός»

Η Ανθή Σαλαγκούδη εδώ και δύο αγώνες λείπει από το πλευρό των Κόκκινων στο Survivor αφού της το είχαν απαγορεύσεις οι γιατροί.

Η παίκτρια μάλιστα είχε μείνει στην κλινική για κάποιες ώρες αφού οι γιατροί της είχαν απαγορεύσει να αγωνιστεί. Γυρνώντας στην καλύβα, αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάνθη σύμφωνα με την Ανθή, στο αγώνισμα ασυλίας, την έπιασε και της ζήτησε να μην παίξει γιατί ο αγώνας ήταν σημαντικό.

Μάλιστα ζήτησε από την Μαριάνθη να της ζητήσει συγγνώμη, κάτι που η δεύτερη δεν έκανε.

Survivor 4: Ο Δημήτρης Μακρόπουλος αποχώρησε από το παιχνίδι

Ένα ακόμη συμβούλιο του νησιού στο Survivor ήρθε στο τέλος του και ο παίκτης που αποχώρησε από την Μπλε ομάδα είναι όπως και σας είχαμε αναφέρει, ο Δημήτρης Μακρόπουλος.

Υποψήφιοι μαζί του ήταν ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος προηγουμένως παραβίασε τους κανόνες του παιχνιδιού και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο παίκτης που χαρακτηρίστηκε από την συμπεριφορά του στα αγωνίσματα με τη φράση «Δεν μπορεί» έμεινε περίπου δέκα μέρες στο νησί και τώρα αποχωρεί οριστικά.

Survivor 4: Με λιγότερο φαγητό για δύο εβδομάδες η Μπλε ομάδα

Ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης έκαναν μια παράνομη κίνηση, φεύγοντας από την καλύβα της ομάδας τους και περνώντας τα όρια, που τους έχει θέσει η παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν επιπτώσεις για τους ίδιους και τους «Μπλε».

Πριν μιλήσει για τον παίκτη, που αποχωρεί από το Survivor για αυτή την εβδομάδα, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στο συμβάν, τονίζοντας πως αυτό που έκαναν οι δυο τους ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο και, για αυτό το λόγο, πρέπει να τιμωρηθούν.

Η ποινή που ανακοινώθηκε ήταν πολύ σκληρή και είχε δύο κομμάτια. Από τη μία πλευρά, η μπλε ομάδα θα παραλάβει για τις επόμενες δύο εβδομάδες προμήθειες λιγότερες κατά 20%, με κάθε 10% να αντιστοιχεί στους δύο παίκτες.

Παράλληλα, στα επόμενα δύο αγωνίσματα με έπαθλο φαγητού, που η μπλε ομάδα κερδίσει, Παππάς και Σταμούλης δε θα έχουν δικαίωμα να φάνε.