Survivor highlights 4 8/3: Η έκρηξη στην Μπλε ομάδα, η ατομική ασυλία και ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor highlights 4 8/3: Η έκρηξη στην Μπλε ομάδα, η ατομική ασυλία και ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Γεμάτο εντάσεις και ανατροπές ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με την Κόκκινη ομάδα να κερδίζει την ασυλία και τον Νίκο Μπάρτζη να βγαίνει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δείτε εδώ στο μεταξύ όλα όσα αποκάλυψε η Κάτια για τα χρήματα που έχουν κλείσει με την παραγωγή!

Αυτά είναι τα highlights 8/3 του Survivor

Tαβλαδάκης για Τζέιμς - «Αν νομίζει ότι είναι πρίγκιπας, εγώ είμαι βασιλιάς»

Με νεύρα ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor αφού ο Γιώργος Ταβλαδάκης τα έβαλε με τον Τζέιμς Καφετζή και την στρατηγική του που όσο πάει και αποκαλύπτεται.

Ο καινούργιος παίκτης των Μπλε, δήλωσε πως ο «αρχηγός» της μπλε ομάδας θα πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσει και τον χαρακτήρισε μέσα σε άκρες ανώριμο.

Μάλιστα σχολίασε και τον παρατσούκλι του παίκτη «πρίγκιπας» λέγοντας πως «Εάν αυτός είναι πρίγκιπας, τότε εγώ είμαι βασιλιάς». Μάθετε πρώτοι ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία.

Κοψιδάς ενταντίον Τριαντάφυλλου - «Ασχολείται με τον αντίπαλο και όχι την ομάδα»

Λίγο πριν το αγώνα ασυλίας στο Survivor, που ξέρουμε ήδη ποιος τον κερδίζει, o Γιώργος Κοψιδάς αναφέρθηκε στην τακτική του Τριαντάφυλλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε πως ο συμπαίκτης του ασχολείται πολύ περισσότερο με την αντίπαλη ομάδα και όχι με την δική του που αυτό είναι μια λάθος τακτική.

Μάλιστα τον χαρακτήρισε «αδύναμο» για αυτή του την συμπεριφορά. Από τη μεριά του ο Ντάφι δήλωσε πως δεν είναι άσχημο να εκμεταλλεύεσαι την κακή ψυχολογία των αντιπάλων.

Σάκης σε Τζέιμς - «Μάθε να μιλάς γιατί είσαι 24 και ακόμα δεν ξέρεις«

Λίγα λεπτά πριν το αγώνισμα ασυλίας στο επεισόδιο του Survivor είδαμε μια λογομαχία ανάμεσα στον Σάκη και τον Τζέιμς.

Μια αναφορά έκανε ο Τζέιμς στο ζήτημα περί ηθικής και εκέι ήταν που ο Σάκης δεν μπόρεσε να κρύψει τα νεύρα του. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως ο Τζέιμς πρέπει να αναλογιστεί γιατί έχει μείνει μόνο με δύο άτομα στην υπο-ομάδα του, ρίχνοντας του έτσι την σπόντα πως δεν πράττει ηθικά.

Ύστερα ο Τζέιμς έφερε αντίλογο και στην ερώτηση του Σάκη αν ο ίδιος δημιούργησε ένταση ποτέ στην ομάδα ή απλώς απάντησε όταν αναφέρθηκε το όνομα του, ο Τζέιμς τα «μάσησε» κάνοντας τον καινούριο παίκτη να του λέει «Μάθε να μιλάς γιατί είσαι 24 και ακόμα δεν ξέρεις». 'Eξω από το παιχνίδι, ο κολλητός του Τζέιμς έκανε κάποιες δηλώσεις για τον ίδιο.

Εκτός αγωνίσματος ο Αλέξης Παππάς

Εκτός παιχνιδιού βρίσκεται για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Παππάς, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την εκ νέου απουσία του και την κατάστασή του να ανησυχεί έντονα άπαντες στο Survivor.

Οι δύο ομάδες συγκεντρώθηκαν από τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, με δύο επιστροφές να πραγματοποιούνται στην κόκκινη ομάδα, αφού τόσο η Καρολίνα Καλύβα όσο και ο Τριαντάφυλλος βρίσκονται στη διάθεση των συμπαικτών τους.

Ανάμεσα σε αυτά, όμως, ανακοίνωσε πως ο Αλέξης δεν μπορεί για ακόμη μια φορά να αγωνιστεί, λόγω του προβλήματός του στο γόνατο. Αναφέροντας το συγκεκριμένο σημείο του σώματος, πάντως, αρχίζει να ανησυχεί σχετικά με το κατά πόσο μπορεί ο ηθοποιός και μοντέλο να συνεχίσει.

Τα τριαντάφυλλα του Λιανού για την μέρα της γυναίκας - «Να χαίρομαι και την δικιά μου την καινούρια»

Με αφορμή την μέρα της γυναίκας ο Γιώργος Λιανός που έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει, μοίρασε τριαντάφυλλα στις γυναίκες του Survivor.

O παρουσιαστής που πρόσφατα έγινε πατέρας για τέταρτη φορά σε ένα κοριτσάκι, έδωσε τις ευχές του στις γυναίκες του παιχνιδιού μοιράζοντας τους λουλούδια και δεν έλειψε η αναφορά στην νεογέννητη κορούλα του. Οι άντρες του παιχνιδιού ευχήθηκαν στις γυναίκες της ζωής τους ενώ από την πλευρά τους τα κορίτσια φάνηκαν ενθουσιασμένες!

«Να χαιρόμαστε τις γυναίκες, να χαίρομαι και εγώ την καινούργια την δικιά μου» ήταν τα λόγια του παρουσιαστή που δεν κρύβει την χαρά του μετά την γέννηση του τέταρτου παιδιού του.

Νικητές της πρώτης ασυλίας οι Κόκκινοι

Νικητές στο πρώτο αγώνισμα ασυλία είναι οι Κόκκινοι όπως και σας είχαμε ενημερώσει στο Youweelky! Έτσι οι Μπλε είναι αυτοί που θα αναγκαστούν να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Με έναν παίκτη μείον, αυτόν του Αλέξη Παππά αφού έμεινε εκτός αγωνίσματος λόγω τραυματισμού στο γόνατο, οι μπλε προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Οι τσακωμοί και οι αναταράξεις στην ομάδα, φαίνεται πως δεν λειτουργούν καλά στο αγωνιστικό κομμάτι μιας και λίγο πριν το σημερινό στίβο μάχης Σάκης και Τζέιμς ήρθαν σε κόντρα.

Survivor 4: Έκρηξη στην Μπλε ομάδα - «Πας και ρουφιανεύεις τον «θείο» σου, άντε γεια!»

Στο τέλος του αγωνίσματος όπου χαμένοι βγήκαν οι Μπλε, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Τζέιμς βρήκαν αφορμή να «την πουν» στον Σάκη και τον Πάνο Καλίδη.

Πιο συγκεκριμένα, πριν το αγώνισμα οι παίκτες μίλησαν περί ηθικής και ειδικότερα ο Σάκης τόνισε στον Τζέιμς πως δεν είναι ηθικός. Τον τελευταίο πόντο του παιχνιδιού τον έχασε ο Πάνος Καλίδης ο οποίος όπως είπε η Άννα Μαρία και ο Τζέιμς έβρισε, κάτι που δεν είναι ηθικό.

Έτσι βρήκε αφορμή να «ζητήσει τα ρέστα» και να μπλέξει και στον Σάκη. Ο Σάκης από την μεριά του επέμενε πως δεν είχε ανακατευτεί στην συγκεκριμένη φάση και δεν καταλαβαίνει τον λόγο που ο Τζειμς αναφέρει για ακόμη μια φορά το όνομα του κλείνοντας την απάντηση του με τη φράση «ζωγράφισε το μου γιατί να το πεις δεν ξέρεις».

«Πυρά» εναντίον του Τζέιμς Καφετζή έριξε και ο Τριαντάφυλλος, με τον τραγουδιστή να επιτίθεται για ακόμη μια φορά στον αντίπαλό του, με αφορμή όσα είπε για τον Πάνο Καλίδη.

Ο Τριαντάφυλλος, με τη σειρά του, άφησε τα «καρφιά» του στον διοργανωτή boat party, λέγοντάς του πως είναι ρουφιάνος και βρήκε ξανά ευκαιρία να επιτεθεί σε έναν άνθρωπο, που προ ημερών ανέφερε ως θείο και φιλαράκι του.

Νικήτρια της ατομικής ασυλίας η Άννα Μαρία

Χαμένοι βγήκαν οι μπλε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και μετά από έναν τσακωμό ανάμεσα τους βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ατομική ασυλία.

Η Άννα Μαρία ήταν η νικήτρια αυτής και μάλιστα λίγο πριν είχε τονίσει πως θέλει να την κερδίσει είτε αυτή είτε ο Νίκος Μπάρτζης είτε ο Τζέιμς ώστε να προστατέψουν με κάποιο τρόπο την υπό - ομάδα τους.

Έτσι και έγινε, τελικά με την παίκτρια να χαίρεται και τους δύο συμπαίκτες να να νιώθουν ανακουφισμένοι που ένα μέλος τους έχει αυτή την πλεονεκτική θέση.

Άλλαξε θέση ο Καλίδης ώστε να μην είναι δίπλα στον Νίκο Μπάρτζη

Αηδιασμένος ήταν ο Πάνος Καλίδης στο Survivor, με τον γνωστό τραγουδιστή να αλλάζει θέση στη συγκέντρωση των παικτών μετά το αγώνισμα ασυλίας, προκειμένου να μην είναι στο πλευρό του Νίκου Μπάρτζη.

Το «ξεκατίνιασμα» στους «Μπλε» ήταν έντονο, τόσο πριν όσο και μετά το αγώνισμα ασυλίας, με τον Σάκη και τον Τζέιμς ειδικά να έχουν τεταμένες σχέσεις, ενώ ο Καλίδης επίσης μπήκε στο κάδρο των καβγάδων εξαιτίας του «καρφιού» που άφησε ο Καφετζής.

Τη στιγμή, που ο Γιώργος Λιανός συνομιλούσε με τους παίκτες των δύο ομάδων, ο Πάνος άλλαξε θέση, όπου βρισκόταν δίπλα στον Μπάρτζη, καθώς ως ξενερωμένος δεν ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό του. Τη θέση του πήρε ο Σάκης Κατσούλης, με το στιγμιότυπο να κάνει εντύπωση στους «Κόκκινους», που δεν έχασαν παράλληλα ευκαιρία να αφήσουν νέα υπονοούμενα για τον Τζέιμς.

Αλέξης Παππάς: «Θα γυρίσει ο τροχός και θα γ**** και ο φτωχός!»

Ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος έλειπε από το αγώνισμα ασυλίας και δεν ήταν αυτόπτης παρατηρητής του τσακωμού της ομάδας του, μίλησε για την όλη κατάσταση.

Όπως αποκάλυψε, η Άννα Μαρία επιστρέφοντας στην παραλία τον έπιασε και τον ρώτησε σχετικά με το ποιόν θα ψηφίσει μιας και η ίδια έχει την ατομική ασυλία.

Ο Αλέξης φάνηκε τελείως απαθής σε αυτή την ερώτηση της απαντώντας «ψήφισε όποιον θες, ψήφισε και εμένα», κλείνοντας τις δηλώσεις του, τόνισε πως το παιχνίδι είναι υπομονής και νικητής θα βγει αυτός που έχει την μεγαλύτερη υπομονή, με την χαρακτηριστική φράση «θα γυρίσει ο τροχός και θα γ*** και ο φτωχός».

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης

Μετά από ένα επεισοδιακό επεισόδιο στο Survivor, ήρθε το συμβούλιο όπου η μπλε ομάδα έβγαλε δόντια και τα καρφιά δεν σταματούσαν.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως και σας είχαμε ενημερώσει από το Youweekly είναι ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος πλέον θα βγει στην κρίση του κοινού.

Ο Νίκος την πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού είχε πιο δημοφιλής παίκτης, μένει να δούμε τώρα μήνες μετά τι έχει αλλάξει.