Survivor 4: Αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός

"Χτύπησε το τηλέφωνο, μπήκα στο αεροπλάνο κι έφυγα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός

Ο Γιώργος Λιανός όπως όλοι γνωρίζουν πλέον έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς πριν από λίγες ημέρες. Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Ο ίδιος για λίγες ημέρες γύρισε στην Αθήνα για να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του ωστόσο τα καθήκοντά του απαίτησαν την γρήγορη επιστροφή του στον Άγιο Δομίνικο.. Η κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου “τσάκωσε” τον Γιώργο Λιανό στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν ταξιδέψει για τις ανάγκες του Survivor.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

«Μου μοιάζει η μικρή. Δεν ήμουν μέσα στον τοκετό. Δεν πρόλαβα να είμαι εδώ γιατί ήταν λίγο περίεργη η φάση. Χτύπησε το τηλέφωνο, μπήκα στο αεροπλάνο κι έφυγα. Μου άρεσε πολύ το όνομα Βαλέρια. Η μία κόρη μου είναι από Α και η άλλη από Β. Πρώτα είδα την κόρη μου ιντερνετικά και μετά έφτασα. Το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι. Είναι αρκετά δύσκολο τώρα που φεύγω πάλι», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Η πρώτη ανάρτηση μετά την γέννηση της κόρης του

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Η μικρή μας ήρθε κεφάτη και γνώρισε ήδη τα τρία αδερφάκια της! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι καλότυχα!»

Γιώργος Λιανός μπαμπάς

Γιώργος Λιανός Κωνσταντίνα καραλέξη

Εμείς τους ευχόμαστε πραγματικά κάθε ευτυχία!