Survivor 4: Νικητές της πρώτης ασυλίας οι Κόκκινοι

Mε σκορ 10-6

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Νικητές της πρώτης ασυλίας οι Κόκκινοι

Νικητές στο σημερινό και πρώτο αγώνισμα ασυλία είναι οι Κόκκινοι όπως και σας είχαμε ενημερώσει στο Youweelky! Έτσι οι Μπλε είναι αυτοί που θα αναγκαστούν να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Με έναν παίκτη μείον, αυτόν του Αλέξη Παππά αφού έμεινε εκτός αγωνίσματος λόγω τραυματισμού στο γόνατο, οι μπλε προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Οι τσακωμοί και οι αναταράξεις στην ομάδα, φαίνεται πως δεν λειτουργούν καλά στο αγωνιστικό κομμάτι μιας και λίγο πριν το σημερινό στίβο μάχης Σάκης και Τζέιμς ήρθαν σε κόντρα.

H νίκη των κόκκινων

Survivor 4 spoiler 8/3: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση κι αυτός που παίρνει ατομική ασυλία

Εντάξει, Youweekly.gr που πέφτει πάντα μέσα σε ότι κι αν λέει δεν είναι η εκπομπή Πρωινό για κανένα λόγο. Ίσα ίσα που λόγω των αποτυχημένων spoils που έδινε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, έχουν κατηγορηθεί πολλές φορές από το κοινό πως δεν είναι και τόσο έγκυρη πηγή για τα του Survivor τα κατεχόμενα.

Ωστόσο, εφόσον εκείνοι συνεχίζουν και αναφέρονται εμείς δεν έχουμε παρά να σας μεταδίδουμε όσα λέγονται καθημερινά, κρατώντας πάντα μια απόσταση - επιφύλαξη!

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, λοιπόν, η αλλιώς Μισθοφόρος, που βρίσκεται καθημερινά στο πλατό της εκπομπής Πρωινό για να σχολιάζει τα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο μιας και έχει κι αυτός την δική του εμπειρία από εκεί, έδωσε στην δημοσιότητα το όνομα όχι μόνο αυτού που παίρνει την ατομική ασυλία αλλά και αυτού που ψηφίζεται προς αποχώρηση!

Για την ακρίβεια, λοιπόν, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ την ατομική ασυλία κερδίζει η Άννα Μαρία και στον τάκο βγαίνει ο Νίκος Μπάρτζης!

«Σήμερα, μάλλον, ατομική ασυλία κερδίζει η Άννα Μαρία Βέλλη. Οι παίκτες της Μπλε Ομάδας θα δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Το Youweekly.gr πέρα από το spoil που έχει δώσει από το πρωί για το ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό στίβο μάχης δεν έχει ακόμη καμία πληροφόρηση! Ωστόσο, μέσα στην ημέρα θα σας δώσουμε τα ονόματα γιατί αυτό κάνουμε πάντα, αυτό θα κάνουμε και σήμερα.

Πάντως αν όντως βγει ο Μπάρτζης θα έχει ενδιαφέρον...

UPDATE!

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr επιβεβαιώνουν! Βέλλη ατομική Μπάρτζης ο πρώτος που βγαίνει στον τάκο!