Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4 spoiler 8/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

Έχουμε το χρώμα

Survivor 4 spoiler 8/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία
Survivor 08.03.2021 20:35
Από Έφη Εκίζογλου

Να σας υπενθυμίσω για αρχή πως μόνο το Youweekly.gr ήξερε από την Παρασκευή ποια ομάδα ήτα να κερδίσει το χθεσινό έπαθλο του Survivor 4 και πολλοί είναι η αλήθεια πέσατε να μας φάτε επειδή λέγατε ότι είναι νωρίς. Ποτέ δεν είναι νωρίς αν έχεις σωστή πληροφόρηση, αυτό να το θυμάστε.

Όποτε ξέρουμε σας το λέμε, όποτε δεν ξέρουμε πάλι σας το λέμε ότι δεν είμαστε 100% σίγουροι αλλά πάλι καλά μια φορά μόνο έτυχε να παραπλανηθούμε και να πέσουμε έξω σε spoil, τότε που τα είχε πάρει ο Ατζούν κι έκανε τα δικά του... Τέλος πάντων.

Πάμε στο σήμερα 8/3 γιατί έχει ζουμί η υπόθεση. Οι Μπλε από την προηγούμενη Τετάρτη έχουν κάνει δυο στα δυο, και έπαθλο επικοινωνίας - πολύ κλάμα ρίξανε όλοι - και έπαθλο φαγητού εχθές. Ειδικά το χθεσινό το καταχάρηκαν πάνω στο σκάφος με αισθησιακούς χορούς και αλκοόλ.

Παρά το άσχημο κλίμα που επικρατεί στην παραλία τους και τους καυγάδες άνευ προηγουμένων με Τζέιμς και Σάκη - που δεν δείχνουν οι κάμερες αλλά εμείς μαθαίνουμε και σας λέμε - φαίνεται πως δεν επηρεάζονται καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό 8/3 αγώνα ασυλίας στο Survivor

Survivor 4 spoiler 8/3

Σήμερα, όπως έχουμε δει ήδη από το trailer Τζέιμς και Σάκης θα φαγωθούν πριν τον αγώνα άσχημα και Τριαντάφυλλος παραμένει εκτός λόγω του χτυπήματός του.

Μας εμπιστεύεστε μας προτιμάτε και ξέρετε ότι πάντα ότι έχουμε σας το δίνουμε σαν πληροφορία! Αυτό που γνωρίζω μέχρι στιγμής είναι Κόκκινοι αλλά επειδή δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα γιατί έτσι και κάνω λάθος με φάγατε, θα επανέλθω με σίγουρο. Φοβάμαι μήπως μου έχουν μπερδέψει τις ημέρες γιατί κάτι μου είπαν και για μοιρασμένες ασυλίες αυτή την εβδομάδα.

Δώστε μου λίγο χρόνο κι επιστρέφω!

UPDATE!

Οι αρχικές πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν! Κόκκινοι και σήμερα... οι μπλε ψηφίζουν υποψήφιο... Ε, ρε τι έχει να γίνει...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 spoiler 8/3: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση κι αυτός που παίρνει ατομική ασυλία

Survivor 4: Απόσπασμα από το σημερινό 8/3 επεισόδιο

Share