Survivor 4 - αποκλειστικό: Και δεύτερος καυγάς μεταξύ Σάκη και Τζέιμς

Δεν το έδειξαν, όμως, ούτε στο ελάχιστο οι κάμερες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - αποκλειστικό: Και δεύτερος καυγάς μεταξύ Σάκη και Τζέιμς

Στο σημερινό trailer του Survivor 4 βλέπουμε να υπάρχει τεράστιο θέμα ανάμεσα σε Τζέιμς Καφετζή και Σάκη Κατσούλη. Εκεί που νομίζαμε λίγο πως τα πράγματα είχαν κοπάσει μετά τον πρώτο μεγάλο καυγά - δείτε εδώ όσα δεν έδειξαν οι κάμερες τότε - φαίνεται πως έπεται και συνέχεια.

Βλέποντας αυτά τα πλάνα εγώ και σε συνδυασμό με το χθεσινό περιστατικό που ο Σάκης μπήκε να ψαρέψει αλλά ενώ έπιασε αρκετά ψάρια τα μοιράστηκε με την δική του παρέα και μετά έβαλε την Άννα Μαρία να πει στον Τζέιμς και στο Νίκο πως δεν έφτασαν τα ψάρια να φάνε κι αυτοί, λέω δεν παίζει... υπάρχει παρασκήνιο και πήρα κατευθείαν τηλέφωνο τον άνθρωπό μου.

Τι συνέβη με τον Τζέιμς και Σάκη πίσω από τις κάμερες του Survivor

Και πολύ έκανα και έριξα αυτό το τηλεφώνημα που λέτε γιατί ναι υπάρχει παρασκήνιο που φυσικά δεν θα δείξουν ποτέ οι κάμερες του παιχνιδιού γιατί σας είπα... ο Ατζούν πριν φύγει έβαλε χοντρό βέτο στους ανθρώπους της παραγωγής για τέτοιου είδους περιστατικά...

Η πηγή μου, λοιπόν, μου αποκάλυψε πως αφού ο Τζέιμς και ο Νίκος έμαθαν πως δεν "έφτασαν τα ψάρια" γι' αυτούς δεν είπαν τίποτα, το έπαιξαν χαλαροί και όλα καλά.

Αργά το βράδυ, όμως, την ώρα που πήγαιναν όλοι για ύπνο ο Τζέιμς πέταξε μια ατάκα του τύπου "εύχομαι να είναι ευκολοχώνευτο το ψάρι σας". Ε, δεν ήθελε και πολύ. Σηκώθηκε ο Σάκης και ξεκίνησαν οι φωνές. Του έλεγε να μην ειρωνεύεται, να μάθει να μιλάει κι ότι θέλει να το λέει ξεκάθαρα.

Για λίγο κράτησε το όλο σκηνικό και μετά κοιμήθηκαν σαν τα πουλάκια αλλά... όπως θα δούμε και σήμερα, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τι έχει συμβεί ανάμεσά τους...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο Instagram για περισσότερα Survivor spoils!