Survivor 4 - αποκλειστικό: Παρενέβη η παραγωγή για να ηρεμήσει τον Σάκη

Ο καυγάς κράτησε πολύ περισσότερο από ότι είδαμε! Τι κόπηκε στο μοντάζ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - αποκλειστικό: Παρενέβη η παραγωγή για να ηρεμήσει τον Σάκη

Δεν ξέρω, η αλήθεια είναι πως φέτος έχω μπερδευτεί! Εγώ παιδιά Survivor ξεκίνησα να βλέπω, μετά μπήκε λίγο το Power of love λέω άντε ας είναι, ε τώρα το αλά Big Brother style που μου βάζουνε δεν ξέρω αν μπορώ να το ανεχτώ αλλά... πάντα είμαι εδώ για εσάς, για να μοιραστώ μαζί σας πληροφορίες για όσο συμβαίνουν στο ριάλιτι που κανείς δεν ξέρει.

Μέρες τώρα σας το λέω πως η κατάσταση στη Μπλε ομάδα θα γίνει χειρότερη από ότι είναι κι εχθές τελικά το αναπόφευκτο συνέβη! Για πρώτη φορά είδαμε πόσο διαλυμένες είναι οι ισορροπίες. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Όπως είπε και η Μαριαλένα, τέλος ο Μπάρτζης και ο Τζέιμς γι' αυτήν και το εννοεί.

Στο χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, πέρα από το ότι ο Σάκης για πρώτη φορά είπε ξεκάθαρα μπροστά στην Μαριαλένα και στην μισή Ελλάδα που βλέπει το Survivor ότι πήγε στο παιχνίδι ΚΑΙ γι' αυτήν, παρακολουθήσαμε ίσως και τον πιο άσχημο καυγά του ριάλιτι μέχρι στιγμής.

Το ένα στρατόπεδο Άννα Μαρία (που καθόλου δεν μίλησε), Τζέιμς και Νίκος και το άλλο στρατόπεδο Μαριαλένα, Ταβλαδάκης, Σάκης.

Όλα ξεκίνησαν από τις κατηγορίες του Τζέιμς ότι η Μαριαλένα υποστηρίζει τον Καλίδη επειδή γνωρίζονται από πριν το παιχνίδι, κάτι που η Μαριαλένα αρνιόταν κατηγορηματικά και η στιγμή που το ποτήρι ξεχείλισε ήταν όταν ο Καφετζής μπροστά σε όλους είπε κάποια πράγματα που η Μαριαλένα του είχε εκμυστηρευτεί όταν είδε τον Σάκη να μπαίνει στο παιχνίδι.

Survivor 4 καυγάς

Μην σας τα πολυλογώ, άκουσε ο Σάκης ότι ειπώθηκε το όνομά του κι έγινε έξω φρενών. Κρατάτε μυστικό; Δεν εκνευρίστηκε επειδή είπαν γι' αυτόν, όπως άφησε να εννοηθεί, αλλά επειδή εκείνη την στιγμή ένιωσε πως η Μαριαλένα είχε στριμωχτεί και αισθανόταν απροστάτευτη!

Τι συνέβη στο Survivor και το έκοψαν στο μοντάζ

Το απόσπασμα του καυγά που είδαμε ήταν ελάχιστο σε σύγκριση με το τι πραγματικά συνέβη. Κράτησε πάνω από 20', με κάποιους κάμεραμαν να ορμάνε στην καλύβα βλέποντας πως τα πράγματα ξεφεύγουν! Ο Σάκης έπιασε από την μπλούζα τον Τζέιμς μόνο αυτό θα σας πω! Ήταν πραγματικά έξαλλος.

Με τα πολλά και όταν η κατάσταση ηρέμησε τα άτομα της παραγωγής απομακρύνθηκαν αλλά ξεχάστε ότι ξέρατε για την Μπλε ομάδα, η θέση του Τζέιμς όντως τρίζει, κι αν δεν πάνε σε αυτόν κατευθείαν θα στοχεύσουν στα... πόδια! Δηλαδή τον Μπάρτζη.

Αν την επόμενη εβδομάδα χάσουν ασυλία, θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils