Survivor 4 - Ταραμπάνκο: «Τα λεφτά που λέγεται πως παίρνουμε είναι λιγάκι φουσκωμένα»

«Η Ανθή δεν ξέρω τι deal έκανε αλλά την επόμενη φορά θα διαπραγματευτώ καλύτερα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ταραμπάνκο: «Τα λεφτά που λέγεται πως παίρνουμε είναι λιγάκι φουσκωμένα»

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε, όπου μίλησε για το Survivor 4, ενώ σχολίασε όλες τις εξελίξεις μέχρι σήμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε έπειτα από ερώτηση στα χρήματα που παίρνουν οι διάσημοι για την συμμετοχή τους. Όπως λοιπόν δήλωσε, τα λεφτά που λέγεται πως παίρνουν είναι λίγο φουσκωμένα.

Survivor 4 Ταραμπάνκο

«Δεν θα το έλεγα τόσο πολύ ότι τα λεφτά που παίρνουμε είναι τόσο κοντά όσο λέγεται και έχει βγει προς τα έξω. Είναι λιγάκι φουσκωμένα», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Ενώ, στη συνέχεια μίλησε και για το χρηματικό ποσό που λέγεται πως πήρε η Ανθή Σαλαγκούδη. «Δεν ξέρω τι deal έχει κάνει η Ανθή η αλήθεια είναι, αλλά σίγουρα την επόμενη φορά θα διαπραγματευτών καλύτερα», είπε.

Survivor 4 - Ταραμπάνκο: "Την πρώτη μέρα η Ανθή έψαχνε που είναι η τουαλέτα"

"Κοίταξε να δεις η Ανθή ήταν ένας πάρα πολύ ήσυχος χαρακτήρας ο οποίος είχε μπει και είχε σοκαριστεί πάρα πολύ, δηλαδή δεν ήξερε λογικά που έμπαινε. Εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά την πρώτη μέρα που μπήκε έψαχνε που θα πάμε τουαλέτα, αν θα έχουμε κάτι, το οποίο δεν υπήρχε και ήμασταν στη φύση και ήταν τρομοκρατημένη δηλαδή σχεδόν ήμουν τόσο κοντά της εκείνη την στιγμή και της έλεγα να σε βοηθήσω, να σου κάνω κάτι γιατί σχεδόν την λυπόμουν για το σοκ που είχε.

Τώρα, λογικά της άρεσε όλο αυτό την έβλεπα είχε βρει την φάση της, έφευγε στην παραλία έκανε ηλιοθεραπεία, κολυμπούσε.", είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια.