Survivor 4: Πόσα λεφτά θα έχει πάρει η Ανθή από το παιχνίδι αν φύγει σήμερα

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Πόσα λεφτά θα έχει πάρει η Ανθή από το παιχνίδι αν φύγει σήμερα

Φέτος, ακούστηκαν… τρελά ποσά ως αμοιβές των παικτών του Survivor – σε ό,τι αφορά, φυσικά, στην παλιά ομάδα των «Διάσημων».

Την ώρα που η αμοιβή των «Μαχητών» κυμαίνεται μεταξύ 500€ και 1.000€ ανά εβδομάδα, οι celebrities του ριάλιτι επιβίωσης φέρονται σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» να έχουν συνάψει συμφωνίες που ξεκινούν από 3.000€ την εβδομάδα!

Ένας εξ’ αυτών, μάλιστα, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα είχε συμπληρώσει το ποσό των 42.250€ παρά το γεγονός πως δεν ανήκει στην πρώτη «φουρνιά» παικτών που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο.

50 ημέρες ή αλλιώς… 7,5 εβδομάδες μετρά μέχρι σήμερα η Ανθή Σαλαγκούδη στο ριάλιτι, η οποία αν αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο - καθώς είναι προτεινόμενη μαζί με αυτές τις δυο συμπαίκτριές της - θα πάρει 48.750€. Κι αυτό διότι σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο παιχνίδι κερδίζει 6.500€.

Ανθή Σαλαγκούδη Λεφτά Survivor

Το trailer του σημερινού επεισοδίου Survivor

Για αρχή, ο Κώστας Παπαδόπουλος στο trailer που εσείς θα δείτε παρακάτω, μετά από τους απίστευτους τσακωμούς του με τον Τριαντάφυλλο, κάνει στροφή 360 μοιρών και φαίνεται πως αυτοί οι δυο γίνονται φιλαράκια! Εννοείται πως αυτό από την στιγμή που πέφτει στην αντίληψη της Σοφίας Μαργαρίτη, την εξωθεί στα άκρα και κάνει λόγω περί κωλοτούμπας για να καταφέρει να μείνει στο παιχνίδι!

Σήμερα, ωστόσο, έχουμε έπαθλο επικοινωνίας! Μπορεί μέχρι στιγμής αυτό το έπαθλο να άνηκε στην Μπλε ομάδα που το κέρδιζε συνέχεια, όμως την προηγούμενη Τετάρτη, οι Κόκκινοι κατάφεραν κι έσπασαν το σερί και για πρώτη φορά γεύτηκαν κι αυτοί την ομορφιά του συγκεκριμένου επάθλου! Λέτε να το κάνουν και σήμερα μιας και οι Μπλε τους έχουν πάρει φαλάγγι στις ασυλίες;

Το αγώνισμα φαίνεται σκληρό και άκρως απαιτητικό! Δεν έχει το στοιχείο του νερού αλλά και πάλι απαιτεί αντοχή, ταχύτητα και συνεργασία που η ιστορία έχει δείξει ότι δεν είναι το ατού των ομάδων! Την ώρα του στίβου μάχης θα έχουμε κι έναν σοβαρό τραυματισμό για την Ελευθερία Ελευθερίου στο γόνατο! Αλλεπάλληλα τα χτυπήματα γι' αυτήν. Σαν να το είχε προαίσθημα πως κάτι κακό θα της συμβεί και ζήτησε να αποχωρήσει...

Survivor 4 trailer 24/2