Survivor 4: Τελευταίες ημέρες για την Ελευθερία Ελευθερίου στο νησί

Έχει πει ήδη στην παραγωγή πως θέλει να αποχωρήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τελευταίες ημέρες για την Ελευθερία Ελευθερίου στο νησί

Δύσκολες ώρες για την Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Η κρίση πανικού που υπέστη στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού δεν ήταν η πρώτη για την τραγουδίστρια! Η Ελευθερία λύγισε και πλάνταξε στο κλάμα ενώ λίγο πριν βγει εκτός, όταν την ρώτησε ο Γιώργος Λιανός πως είναι, ψιθύρισε πως θέλει να αποχωρήσει, κάτι που δεν ακούστηκε αρκετά δυνατά, αλλά όποιος γυρίσει το βίντεο στο συγκεκριμένο σημείο μπορεί να το εντοπίσει!

Πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως τις τελευταίες μέρες αρκετές φορές η Ελευθερία έχει ζητήσει να φύγει από το παιχνίδι, όμως η παραγωγή έχει καταφέρει να την πείσει να παραμείνει τελικά! Η περίπτωσή της μας θυμίζει αρκετά εκείνη της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου, η οποία πάθαινε συχνά κρίσεις πανικού και τελικά αποχώρησε!

Η διαφορά με την Ελευθερία είναι πως εκείνη δεν αντιμετωπίζει και θέματα με την υγεία της, ωστόσο η πολύ άσχημη ψυχολογία της την φέρνει εκτός... παιχνιδιού! Εχθές μόλις βγήκε από το συμβούλιο του νησιού την πλησίασε γιατρός της παραγωγής αλλά και άλλα μέλη της και τους ξεκαθάρισε πως φεύγει, δεν αντέχει! Η παραγωγή προσπάθησε να το κρύψει αλλά είναι κάτι που θα αποκαλυφθεί τις επόμενες μέρες!

Η αλήθεια είναι πως η Ελευθερία... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!