Survivor 4: Κώστας για Τριαντάφυλλο - «Βάζει συνέχεια το εγώ του και τον εαυτό του μπροστά»

Μίλησε για υπο-ομάδες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Κώστας για Τριαντάφυλλο - «Βάζει συνέχεια το εγώ του και τον εαυτό του μπροστά»

Ο κακός χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο Survivor και συγκεκριμένα στην ομάδα των Κόκκινων αυτή τη φορά αφού ο Κώστας αποκάλυψε για μια υπο-ομάδα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος σχολίασε τον τσακωμό του με τον Τριαντάφυλλο και αποκάλυψε πως ο ίδιος μαζί με τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο έχουν δημιουργήσει μια υπο-ομάδα η οποία μάλιστα είναι και εναντίον του.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να πει πως ο Ντάφι φέρνει τσακωμούς και κόντρες στην καλύβα.

Οι αποκαλύψεις του Κώστα Παπαδόπουλου

Survivor 4: Απειλούν με μαζική αποχώρηση οι παίκτες της Kόκκινης ομάδας!

Καταλάβατε τι ακριβώς συνέβη στο χθεσινό (21/02) επεισόδιο του Survivor στη κόκκινη παραλία; Γιατί ξαφνικά ο Τριαντάφυλλος και οι λοιποί έκαναν επίθεση στην Ανθή Σαλαγκούδη;

Κάποιο "πουλάκι" διέρρευσε στους παίκτες της κόκκινης αυτό που συζητάει όλη η Ελλάδα σχετικά με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον λόγο για τον οποίο παραμένει μέσα στο παιχνίδι! Αρχικά το είπε ο Τριαντάφυλλος και ακολούθησαν οι Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι!

Τι ακριβώς τους διέρρευσαν; Ότι ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη και γενικότερα το περιβάλλον της έχει κάνει "κίνημα" στην Ελλάδα και κρατάνε με μαζικά μηνύματα την δημοσιογράφο μέσα στο παιχνίδι! Ότι ο πατέρα της Ανθής έχει την οικονομική δυνατότητα να κρατάει την κόρη του με μαζικά μηνύματα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα εκεί να κερδίζει ακόμα περισσότερα χρήματα!

Και κάπου εδώ έρχεται η αποκάλυψη! Οι παίκτες μόλις έμαθαν όλο αυτό έκαναν επίθεση στην παραγωγή πως θα πρέπει να πάρει τα μέτρα της και πως όλο αυτό δεν είναι δίκαιο για τα υπόλοιπα παιδιά! Μάλιστα αρκετοί πέταξαν... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr