Survivor 4: Άγριος τσακωμός με Τριαντάφυλλο και Ανθή - «Άσε τα δημοσιογραφικά σου σε εμένα!»

Χρειάστηκε να τους χωρίσουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Άγριος τσακωμός με Τριαντάφυλλο και Ανθή - «Άσε τα δημοσιογραφικά σου σε εμένα!»

Γεμάτο εντάσεις είναι στο σημερινό επεισόδιο η καλύβα των Κόκκινων στο Survivor, με έναν πολύ άγριο καυγά να διαδραματίζεται μεταξύ του Τριαντάφυλλου και της Ανθής.

Μετά την αποχώρηση του Περικλή η ατμόσφαιρα στην καλύβα των Κόκκινων είναι αρκετά τετριμμένη με τον Κόρο μάλιστα να τα βάζει και με την Ανθή.

Δεν ήταν ο μόνος όμως που τσακώθηκε μαζί της μιας και ο Τριαντάφυλλος έγινε μαζί της έξω φρενών, με τον καυγά να ξεκινάει λέγοντας της πως πιστεύει ότι εκείνη θα φτάσει σίγουρα τελικό.

Εκείνη ωστόσο το θεώρησε αρκετά ειρωνικό σχόλιο, τονίζοντας μάλιστα πως ο Ντάφι συνεχώς «ψάχνεται» να τσακωθεί μαζί της!

 Survivor 4 Άγριος τσακωμός με Τριαντάφυλλο και Ανθή

Φίλος Τριαντάφυλλου για Survivor 4: «Δεν είναι άνθρωπος που θα προσποιηθεί ή θα παίξει θέατρο»

Ο Γιάννης Φατούρος, καλός φίλος και συνεργάτης του Τριαντάφυλλο μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor 4 και για την μέχρι σήμερα πορεία του στο παιχνίδι.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα λίγες ώρες πριν το σημερινό αγώνισμα με έπαθλο φαγητό για το οποίο σας έχουμε spoiler.

Όπως λοιπόν, αποκάλυψε ο Γιάννης Φατούρος, ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας παρόλο που έχει φέρει πολλές αντιδράσεις και τσακωμούς μέσα στο παιχνίδι, δήλωσε πως είναι ένας άνθρωπος που δεν θα προσποιηθεί ή θα παίξει θέατρο, καθώς είναι αυθεντικός.