Survivor 4 spoiler 21/2: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler 21/2: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Σήμερα 21/2 στο Survivor 4 θα παρακολουθήσουμε ένα δυνατό αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό το οποίο και οι δυο ομάδες, Μπλε και Κόκκινη το θέλουν απεγνωσμένα, καθώς η πείνα στον Άγιο Δομίνικο είναι μεγάλη.

Βέβαια και όσον αφορά στο κομμάτι του ριάλιτι - καθώς κάθε Κυριακή βλέπουμε περισσότερο τι γίνεται στις δυο παραλίες - θα υπάρξει μεγάλη ένταση, αφού θα δούμε να μπαίνει ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας και μάλιστα, στην δική της ομάδα που είναι η Μπλε.

Η παραγωγή του Survivor - αν και πάει καλά σε νούμερα - αποφάσισε να παίξει γερό παιχνίδι πάνω στην ψυχολογία των παικτών φέτος κι αυτή την φορά όπως φαίνεται πως στο επίκεντρο μπαίνει η Μαριαλένα!

Survivor 4 spoiler 21/2

Όπως θα δείτε και στο trailer, όσο σοκαρισμένη και να είναι δεν δείχνει να χάνει την ψυχραιμία της και εξηγεί πως θέλει να δει πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό το αμήχανο σκηνικό που δημιουργήθηκε στην ομάδα της, καθώς δεν ξέρουμε αν το αναφέραμε νωρίτερα, αλλά ο πρώην και η νυν αυτού θα μπουν στους Μπλε!

Το μόνο σίγουρο είναι πως το κλίμα στην ομάδα θα αλλάξει σημαντικά. Εκτός, αν η Μαριαλένα αποφασίσει να μαζέψει τα πράγματά της και να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, ότι δηλαδή σας είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες...

Ποια ομάδα του Survivor 4 θα κερδίσει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι θα είναι διαφορετικό από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στον 4ο κύκλο, καθώς θα έχουμε "μάχη" ποδοσφαίρου στην άμμο. Και οι δυο ομάδας θα βάλουν τα δυνατά τους καθώς σίγουρα το φαγητό θα τους φαίνεται "λουκούμι".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr οι Μπλε θα απολαύσουν το έπαθλο φαγητού, επιβεβαιωμένο!

Μέχρι τότε δείτε το trailer: