Survivor 4: Άσχημος καυγάς μεταξύ Ανθής και Κοψιδά - «Εσύ με βρίζεις πίσω από την πλάτη μου»

Έντονη η επίθεση της στον ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Άσχημος καυγάς μεταξύ Ανθής και Κοψιδά - «Εσύ με βρίζεις πίσω από την πλάτη μου»

Στα μαχαίρια για ακόμη μια φορά ήταν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor η Ανθή με τον Κοψιδά, με την πρώτη να τον κατηγορεί πως την έβρισε πισώπλατα.

Η δημοσιογράφος των Κόκκινων αυτές τις μέρες έχει βρεθεί αρκετά στο επίκεντρο του σχολιασμού, με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες της να επιθυμούν να φύγει από το παιχνίδι, για αυτό και την όρισαν ως πρώτη υποψήφια.

Survivor 4 Άσχημος καυγάς μεταξύ Ανθής και Κοψιδά

Αυτήν την φορά η ίδια έκανε επίθεση στον Γιώργο Κοψιδά υποστηρίζοντας πως ο ηθοποιός την βρίζει συνεχώς πίσω από την πλάτη της και πως είναι σίγουρα ένας από αυτούς που θέλουν να την διώξει.

Ωστόσο, ο ηθοποιός τόνισε πως δεν την έχει βρίσει ποτέ και πως όλα αυτά είναι λάθος μεταφορές και παραποιήσεις της Σοφίας, η οποία συνηθίζει σύμφωνα με τον ίδιο να μεταφέρει πράγματα που δεν ισχύουν.

Survivor 4 spoiler: Οι Κόκκινοι ανταλλάσσουν την Ανθή με την Ελευθερία;

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής στο Survivor 4 που φέρνει τούμπα αρκετά πράγματα σε σχέση με το πως τα γνωρίζαμε!

Στο σημερινό επεισόδιο (22/02) θα δούμε την Ελευθερία Ελευθερίου να παθαίνει κρίση πανικού στο συμβούλιο του νησιού και να ζητάει να βγει εκτός! Η Ελευθερία δεν περνάει καθόλου καλά στη μπλε ομάδα και έχει βρεθεί στο στόχαστρο, ενώ χτες βρήκε απέναντί της και την δεύτερη υποομάδα, αυτή του Άλεξ και του Κρις και δείχνει να είναι εντελώς μόνη μέσα στην ομάδα!

Κάτι αντίστοιχη συμβαίνει και στην κόκκινη παραλία με την Ανθή Σαλαγκούδη! Οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας επιτέθηκαν εχθές στην Ανθή, ενώ κάτι παρόμοιο έκανε και ο Περικλής Κονδυλάτος που έχει αποχωρήσει μέσω... Instagram, δείχνοντας πως αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα! Οι συμπαίκτες της την κατηγορούν ότι δεν συνεισφέρει ούτε αγωνιστικά, ούτε όμως στην καλύβα και ψάχνουν τρόπο να την ξεφορτωθούν!

Και πάμε τώρα στην αποκάλυψη! Πληροφορίες αναφέρουν πως η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει τράμπα τα δύο κορίτσια! Οι επιδόσεις και των δύο... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr