Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4: Απίστευτο σενάριο - Επόμενοι δυο υποψήφιοι Κατσούλης και Καφετζής;

Κρίσιμο το σημερινό επεισόδιο

Survivor 4: Απίστευτο σενάριο - Επόμενοι δυο υποψήφιοι Κατσούλης και Καφετζής;
Survivor 09.03.2021 10:06
Από Youweekly Team

Τρομερή εξέλιξη έχει πάρει το Survivor με τους τσακωμούς να έχουν χτυπήσει κόκκινο στη μπλε ομάδα, ειδικά μετά την χαμένη ασυλία! Τι είδαμε χτες; Από το πουθενά οι δύο πιο δυνατοί παίκτες αγωνιστικά των μπλε να βγαίνουν στον τάκο, με τον Νίκο Μπάρτζη να είναι ο πρώτος υποψήφιος και τον Τζέιμς σε πρώτη φάση να το γλιτώνει!

Ωστόσο αν οι μπλε χάσουν σήμερα (09/03) την ασυλία πάμε για μια απίστευτη εξέλιξη! Ποια θα είναι αυτή; Θεωρείται δεδομένο πως ο Τζέιμς Καφετζής θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, καθώς θα πάρει και τις δύο ψήφους που είχε χτες αλλά και τις άλλες πέντε που πήρε ο Νίκος Μπάρτζης!

Και η τρίτη θέση θα κριθεί από την απόφαση της Άννας Μαρίας Βέλλη, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία. Η ίδια τόνισε πως αν το πάνε στρατηγικά οι συμπαίκτες της και δώσουν τον Τζέιμς και τον Νίκο, τότε θα το πάει και αυτή στρατηγικά και θα δώσει τον Σάκη Κατσούλη!

Θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον να δούμε στην ίδια ψηφοφορία Νίκο, Τζέιμς και Σάκη και ένας από τους τρεις να αποχωρεί! Ωστόσο κάτι μας λέει πως τελικά η Άννα Μαρία, αν χάσουν οι Μπλε την ασυλία και έχει βγει και ο Τζέιμς υποψήφιος, πως δεν θα δώσει τον Σάκη και ο λόγος είναι απλός! Πως έχουν καταλάβει ότι... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 spoiler 9/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την δεύτερη ασυλία

Survivor 4: Τσακωμός μεταξύ Μπάρτζη και Ασημακόπουλου

Share