Χριστίνα Κεφαλά: Ο πρώην σύντροφός της δέχθηκε πρόταση για το The Bachelor

Δείτε ποιος είναι! Πολύ γνωστή φυσιογνωμία...

Εκεί που ξέραμε για έναν πρώην σύντροφο της Χριστίνας Κεφαλά (τον Σάκη Κατσούλη) τώρα αρχίζουν και ξεμυτίζουν κι άλλοι! Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Ευτυχείτε αφού τελείωσε τον... λόγο του ο κολλητός του Σάκη Κατσούλη, μίλησε ο Κωνσταντίνος Αλαφούζος και αποκάλυψε την σχέση που είχε με την Χριστίνα αλλά και την πρόταση που δέχθηκε για να πάει... Bachelor!

Ποιος είναι ο πρώην σύντροφος της Χριστίνας Κεφαλά

«Γνωρίζω άτομα από το Survivor. Είχα μια σχέση και με τη Χριστίνα. Χάρηκα που την είδα εκεί. Μου φάνηκε και πολύ περίεργο, γιατί δεν περίμενα να τη δω. Εύχομαι να προχωρήσει τη ζωή της. Δεν ξέρω αν είχε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη. Όταν ήταν μαζί μου, ήταν μαζί μου. Τώρα κάποιες φορές που είχαμε κάποιους χωρισμούς, δε ξέρω τι έκανε. Εμένα δε μου είχε αναφέρει ποτέ τίποτα για το Survivor» είπε ο Κωνσταντίνος Αλαφούζος.

Expand player

Σχετικά με το Bachelor, ο πρώην σύντροφος της Χριστίνας Κεφαλά τόνισε: «Μου είχαν κάνει πρόταση για να γίνω ο Bachelor. Είχα μιλήσει λίγο, αλλά η δουλειά μου είναι άλλη και ακόμη δεν είμαι έτοιμος για παντρειές».

Ποια είναι η πρώην του Κωνσταντίνου Αλαφούζου;

Την γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks! Είναι μια εκρηκτική παρουσία και ήταν και μια από τις αγαπημένες του κυρίου Κουδουνάρη! Όσο βρισκόταν στο παιχνίδι είχε απασχολήσει τα μέσα με την προσωπική της ζωή, την οποία πρόβαλε στα social media. Ήταν, τότε, τρελά ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία αλλά… λίγο πριν το παιχνίδι ολοκληρωθεί, η σχέση αυτή τελείωσε!

Ο λόγος για την Μαρία Λέκκα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - αποκλειστικό: Η Χριστίνα Κεφαλά στο πλευρό του Γιώργου Λιβάνη

Survivor 4: Έξαλλη η Κεφαλά με την επίθεση σε Τζέιμς και Νίκο - «Όλοι έκαναν παρέα μαζί τους»