Survivor 4 - αποκλειστικό: Η Χριστίνα Κεφαλά στο πλευρό του Γιώργου Λιβάνη

Το ερωτικό τρίγωνο στο ριάλιτι και η νέα της ζωή μετά από αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - αποκλειστικό: Η Χριστίνα Κεφαλά στο πλευρό του Γιώργου Λιβάνη

Όποιος της κάνει κακό, κακό του κεφαλιού του! Επέστρεψε μαυρισμένη, πιο σέξι από ποτέ, και στην πρώτη της φωτογράφιση στο YOU δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει τη δική της θέση στον χώρο. Μετά την αποχώρησή της από το “Survivor”, η Χριστίνα Κεφαλά παίρνει θέση για το ερωτικό «τετράγωνο» με Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργο Λιβάνη και στέλνει μήνυμα στήριξης στον τραγουδιστή.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια στο Μενίδι, η... πιθανή συνεργασία με τον Τριαντάφυλλο, το θαύμα του “Survivor” και οι οικονομικές δυσκολίες με τον κορωνοϊό. Μετά από μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά, η Χριστίνα παίρνει ώθηση από την παρουσία της στο παιχνίδι και ανοίγει τα φτερά της για νέους ορίζοντες...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Χριστίνας Κεφαλά

Χριστίνα Κεφαλά περιοδικό You συνέντευξη

Πώς αποφάσισες να πας στο “Survivor”;

Ήθελα να το ζήσω. Δεν με πείραζε η πείνα, ήμουν συνειδητοποιημένη πού έμπαινα, έβλεπα τα αγωνίσματα από την τηλεόραση και σκεφτόμουν πως θέλω να δοκιμάσω τα όριά μου.

Ποιος σου έλειψε περισσότερο;

Η οικογένειά μου. Κάθε βράδυ μόλις ξάπλωνα έκανα τον απολογισμό μου και σκεφτόμουν αν είναι καλά, αν με βλέπουν κι αν είναι περήφανοι για μένα. Έκλαψα κιόλας κάποιες νύχτες.

Τι σε δυσκόλεψε;

Τα κουνούπια! Άντεξα την πείνα, άντεξα τα πάντα, αλλά τα κουνούπια για κανένα λόγο! Αν έμπαινε κουνούπι κάτω από την κουβέρτα, δεν την γλίτωνες όλο το βράδυ!

Εμφανίστηκες ως μέλος ενός ερωτικού «τετραγώνου», ως πρώην κοπέλα του Σάκη Κατσούλη. Πώς σε βρίσκει αυτή η κατάσταση;

Με βρίσκει αντίθετη. Δεν ήμουν σε σχέση με τον Σάκη όταν μπήκα στο παιχνίδι και δεν νομίζω ότι αφορούν κανένα τα προσωπικά μου. Με έχει κουράσει αυτό το θέμα, γιατί αναπαράγεται συνέχεια χωρίς λόγο. Θα δούμε τώρα τα παιδιά στο παιχνίδι, που τους εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Τώρα που είσαι εκτός παιχνιδιού και ελεύθερη, θα πλησίαζες τον Γιώργο Λιβάνη για να κάνετε σχέση;

Όχι. (γελάει) Του έστειλα ένα μήνυμα για να του μεταφέρω ορισμένα πράγματα, αλλά δεν απάντησε το παιδί, και καλά κάνει, κρατάει τις αποστάσεις του. Νομίζω ότι έχει βιώσει τόσο πολύ αυτή την κατάσταση, που δεν θέλει πλέον να πάρει θέση. Τον καταλαβαίνω απόλυτα, είναι σε μία αντίστοιχη θέση μ' εμένα. Ήταν κι εκείνος λίγο καιρό με τη Μαριαλένα, εγώ λίγο καιρό με τον Σάκη, και έγιναν όλα αυτά. Δεν έχω ερωτικό ενδιαφέρον για τον Σάκη, οπότε δεν με απασχολεί ούτε με επηρεάζει κάπου στη ζωή μου, αλλά καταλαβαίνω τον Γιώργο.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή της!

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί