Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Backstage βίντεο από την συνέντευξη της Χριστίνας Κεφαλά στο You!

Η Survivor μίλησε για όλα

YOU TV 05.05.2021 07:20
Από Youweekly Team

Δύο μήνες στο Survivor ήταν αρκετοί για να αποκτήσει ένα τροπικό μαύρισμα και να επιστρέψει στα καλύτερά της. Η Χριστίνα Κεφαλά περιγράφει τις ευχάριστες στιγμές που κρατάει απ' το παιχνίδι, τον τραυματισμό που αφήνει πίσω της, αλλά και το προφίλ του νικητή που θέλει να δει στο τέλος.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling: Έλενα Οικονόμου

Makeup-Hair: Μαρία Ξεναρίου

Τι κρατάς και τι πετάς απ' την εμπειρία του Survivor;

Κρατάω σίγουρα τα αγωνίσματα, μ' άρεσαν πολύ. Κρατάω το περιβάλλον εκεί, όλο το σκηνικό του Άγιου Δομίνικου με τη θάλασσα και τις όμορφες στιγμές που έζησα. Νομίζω δεν υπάρχει κάτι να πετάξω, μόνο τον τραυματισμό μου, που με ταλαιπώρησε πολύ με την υγεία μου. Κρατάω όλες τις καλές αναμνήσεις και προχωράω.

Έφτασες ποτέ στα όρια σου;

Όχι, νομίζω ότι μέσα σε δύο μήνες που ήμουν εκεί δεν έφτασα ποτέ στα όρια μου και δεν είπα πως θα τα παρατήσω. Είχα ακόμα πολλή υπομονή και αντοχή μέσα στο παιχνίδι.

Υπάρχει πιθανότητα να ξαναβρεθείς στο Survivor;

Θα ήθελα πολύ να ξαναμπώ, αλλά απ' την αρχή. Νομίζω πως σε αυτό το παιχνίδι αξίζει να μπεις απ' την αρχή, να νιώσεις την κανονική πείνα, την συμβίωση, να χτίσεις την καλύβα σου, να σε αγαπήσει ή να σε μισήσει ο κόσμος... Αλλά νομίζω αξίζει να μπεις απ' την αρχή και όχι απ' τα μισά.

Θεωρείς πως είχατε μειονέκτημα οι παίκτες που μπήκατε μετά, σε σχέση με αυτούς που ήταν ήδη μέσα;

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί

Share