Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4: Έξαλλη η Κεφαλά με την επίθεση σε Τζέιμς και Νίκο - «Όλοι έκαναν παρέα μαζί τους»

«Θα σας πω κάτι ακόμη. Επειδή τα έχω ζήσει σχεδόν όλα τα παιδιά...»

Survivor 4: Έξαλλη η Κεφαλά με την επίθεση σε Τζέιμς και Νίκο - «Όλοι έκαναν παρέα μαζί τους»
Survivor 04.05.2021 12:05
Από Ελένη Ζουγανέλη

Χαμός επικράτησε στο Survivor 4, όταν για ακόμη μια φορά ο Τζέιμς στοχοποιήθηκε και πήρε η μπάλα και τον Νίκο. Η Χριστίνα Κεφαλά που παρακολουθούσε το επεισόδιο μάλιστα, έγινε έξαλλη με τα όσα σημειώθηκαν.

Συγκεκριμένα, στην αρχή είδαμε τον Παύλο Γαλακτερό να λέει πως ο Τζέιμς ουσιαστικά χάρισε τον τελευταίο πόντο στην Κόκκινη ομάδα. Ενώ, από την άλλη και ενώ είχαν ανέβει οι εντάσεις, ο Νίκος είπε πως όλα αυτά που λένε δεν βγάζουν νόημα.

Η Χριστίνα λοιπόν που έβλεπε το παιχνίδι δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ξέσπασε με όλα όσα έβλεπε.

Η ανάρτηση της Κεφάλα με αφορμή την επίθεση σε Νίκο και Τζέιμς στο Survivor 4

«Βλέπω τόση ώρα το Survivor και δε μπορώ να μείνω με κλειστό το στόμα. Συγχωρέστε με. Θέλω να μου πείτε κάτι. Ποιοι είναι τελικά οι κ@λοτούμπες στο Survivor 2021; Γιατί νομίζω τους έκαναν όλοι παρέα τον Τζειμς και τον Νίκο. Ας τους ψηφίζουν αγωνιστικά, αφού παρέα τους έκαναν.

Θα σας πω κάτι ακόμη. Επειδή τα έχω ζήσει σχεδόν όλα τα παιδιά, εκτός από την Κόκκινη ομάδα που δεν ήμουν καιρό μαζί τους. Ο Τζέιμς όταν παίζει ένα αγώνα δίνει τον εαυτό του ολόκληρο για να φέρει τον πόντο. Σε αυτό θα διαφωνήσω με τα παιδιά που τον κατηγορούν πως ήθελε να χάσει εσκεμμένα. Ο Τζέιμς πάντα έφερνε πόντους και απορώ γιατί το κάνουν αυτό τώρα» είπε, μεταξύ άλλων.

«Δεν είπα ποτέ ότι με τραυμάτισε ο Νίκος επίτηδες, αλλά δε μου ζήτησε συγγνώμη»

«Ο Τζέιμς είναι κλειστός σαν χαρακτήρας. Όταν βρίσκεται μπροστά στον Γιώργο Λιανό δεν μιλάει πολύ. Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ αυθόρμητο, ούτε σκέφτεται στρατηγικές ούτε τίποτα απλά ο Τζέιμς τον καθοδηγεί μερικές φορές. Δηλαδή και όταν με ψήφισε δεν μπορούσε να πει τα λόγια.

Ο Νίκος δεν ήθελε να με ψηφίσει εκείνη τη μέρα. Έγινε το συμβούλιό τους εκείνη τη μέρα και απλά προέκυψε ότι έπρεπε να ψηφίσει εμένα επειδή ήμουν η λιγότερο γνωστή στο κοινό.

Δεν κατηγόρησα τον Νίκο ότι επίτηδες με τραυμάτισε. Σε κάθε αγώνισμα είχαμε κάποιες κανονισμούς. Ο Νίκος είδε ότι εγώ δεν μπορούσα να τρέξω πιο γρήγορα. Εκείνη τη στιγμή έβαλε το χέρι του μπροστά και μου φώναξε «Φύγε». Εγώ εκείνη τη στιγμή σταμάτησε για μία στιγμή για να δω τον Λιανό, να τον ρωτήσω τι να κάνω και εκείνη τη στιγμή έγινε το μοιραίο.

Στενοχωρήθηκα γιατί δεν ήρθε να με πιάσει να με ρωτήσει αν είμαι καλά, να μου ζητήσει μία συγγνώμη. Έστω ανθρώπινα δεν ήρθε να μου πει κάτι. Μετά στην ψηφοφορία, η Ελευθερία ήταν σίγουρη ότι θα δώσουν εκείνη. Θα προτιμούσα να βγει να πει ότι με δίνει για να σώσει την Άννα Μαρία. Αν το έλεγε αυτό δε θα είχα κανένα πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Άφωνος ο Καλίδης με το φιλί Ηλία και Τριαντάφυλλου: «Με γελούν τα αυτιά μου»

Survivor 4 - highlights 3/5: Το φιλί Μπόγδανου - Ντάφυ, τα "αποκαλυπτήρια" και ο υποψήφιος Τζέιμς

Share