Survivor 4: Χαμός στο συμβούλιο με τον Τζέιμς και τον Παύλο! Τον κατηγορουν πως χάρισε τη νίκη στους Κόκκινους!

Ο Νίκος τάχθηκε υπέρ του φίλου του...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Χαμός στο συμβούλιο με τον Τζέιμς και τον Παύλο! Τον κατηγορουν πως χάρισε τη νίκη στους Κόκκινους!

Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν οι δυο ομάδες στο σημερινό επεισόδιο του survivor για να ψηφίσουν οι Μπλε μετά την ήττα τους, κάποιον από τους συμπαίκτες τους!

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας ο Παύλος Γαλακτερός πήρε το λόγο και τοποθετήθηκε σχετικά με τον τελευταίο πόντο που δεν έφερε ο Τζέιμς με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να αναδειχθούν νικητές!

Ο Παύλος λοιπόν του εξήγησε πως έβλεπε ότι την ώρα του αγώνα του δεν πίστευε στον εαυτό του και κοιτούσε τον αντίπαλό του και ήταν να σαν να χάρισε τη νίκη στην κόκκινη ομάδα!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος ο Τζέιμς και να αναρωτιέται τι θα κέρδιζε αν θα έχαναν οι Μπλε αφού ήξερε πως θα ψηφιστεί κι έκανε τα πάντα για να κερδίοσυν την ασυλία! Ο Νίκος φυσικά τον υπερασπιζόταν λέγοντας πως δεν βγάζει νόημα όλο αυτό που λέει ο Παύλος με τον Κόρο να έχει αντίθετη άποψη!

Χαμός στο συμβούλιο με τον Τζέιμς

Με τραγούδι του Λιβάνη ξεκίνησε ξανά το επεισόδιο! Αγκαλιασμένοι Σάκης - Μαριαλένα στην ανατολή του ήλιου

Την απόλυτη έναρξη είχε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με την παραγωγή να βάζει ξανά το τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη , "Να είσαι ευτυχισμένη", και ταυτόχρονα να δείχνει τρυφερά.. τετ α τετ μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη!

Όλο και περισσότερη διάσταση έχει δοθεί πλέον στο πρώην ζευγάρι του ριάλιτι, οι οποίοι βέβαια μόνο για πρώην δεν φαίνονται, με τον τραγουδιστή να είναι... ο κερατάς της υπόθεσης, όπως λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Η παραγωγή ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά λοιπόν.