Survivor 4 - Ντάφυ: «Ο Σάκης κοίταζε πονηρά τη Αλέινα»

«Πάλι μαζί μου τον βλέπω να κοιμάται το βράδυ»

Ένα φοβερό έπαθλο κέρδισαν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 οι Κόκκινοι και όλοι τους το χάρηκαν με την ψυχή τους. Μαζί με τους Τούρκους παίκτες, επισκέφθηκαν μία πολυτελή βίλα και απόλαυσαν μία οριεντάλ βραδιά.

Την παράσταση εννοείται πως έκλεψε ο Ντάφυ αλλά και η Αλέινα, η παίκτρια των Τούρκων που έφερε τη νίκη για την ομάδα. Η νεαρή διαγωνιζόμενη χόρευε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, γεγονός που τράβηξε την προσοχή του Σάκη.

Expand player

Ο Τριαντάφυλλος δεν άφησε ασχολίαστο αυτό το περιστατικό και σημείωσε πως μάλλον πάλι το βράδυ θα έχει κάποιο καυγαδάκι με την Μαριαλένα.

Τα σχόλια του Τριαντάφυλλου για Σάκη και Μαριαλένα στο Survivor 4

Ο Σάκης την κοίταζε περίεργα την Αλέινα. Η Μαριαλένα κοίταζε περίεργα τον Σάκη. Βλέπω πάλι το βράδυ να ακούω φωνές, να ακούω καυγαδάκια. Μου φαίνεται ο Σάκης πάλι μαζί μου θα κοιμηθεί το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά ο Ντάφυ.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Η Ελένη «άδειασε» τη Μαριαλένα για τη σχέση της με τον Σάκη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η παρέα της στο Survivor κάνουν διαρκώς επιθέσεις στους Amigos, στοχεύοντας και στην Ελένη Χαμπέρη, η οποία όμως της απάντησε με τον τρόπο, που έπρεπε σχετικά με τις «λυκοφιλίες».

Η τριάδα των Τριαντάφυλλου, Σάκη και Μαριαλένας επιχερεί με κάθε τρόπο να πλήξει την αντίπαλη πεντάδα και, στο πλαίσιο αυτό, η Μαριαλένα επεσήμανε πως οι Amigos «είναι μια μπούρδα», αλλά η αντίδραση δεν άργησε μπροστά στις κάμερες, ερχόμενη από την Ελένη, που προηγουμένως είχε δει το αληθινό πρόσωπο του Σάκη.

«Εδώ στην κανονική μας ζωή δεν έχουμε οκτώ κολλητούς, πόσο μάλλον στο Survivor. Εδώ έχουμε απλά παρέες, όπως έκανε και η Μαριαλένα, όταν έκανε φιλίες με τον Τζέιμς, τον Νίκο και την Άννα Μαρία, πριν έρθει ο Σάκης. Επίσης δεν πρέπει να μιλάει, όταν έχει τη βοήθεια ενός δικού της ανθρώπου», επεσήμανε στην κάμερα... δικάζοντας την αντίπαλό της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η Τουρκάλα Αϊσέ ξετρελάθηκε με τον Κόρο

Survivor 4 - Μαριαλένα: «Οι Amigos είναι μία μπούρδα και μισή»