Survivor 4 - Μαριαλένα: «Οι Amigos είναι μία μπούρδα και μισή»

Έξαλλη μετά τις ψήφους που δέχθηκε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μαριαλένα: «Οι Amigos είναι μία μπούρδα και μισή»

Ο «πόλεμος» μεταξύ της «οικογένειας» και των Amigos στο Survivor 4 συνεχίζεται, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν «πυρά», προς το παρόν μπροστά στις κάμερες, και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να χρησιμοποιεί «βαριές εκφράσεις».

Οι δύο υποομάδες του ριάλιτι επιβίωσης δείχνουν να έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα για το ποια από τις δύο αποτελείται από λυκοφιλίες, που στόχο δεν έχουν άλλο από το να διατηρήσουν κάθε παίκτη περισσότερο καιρό στο παιχνίδι, με την τριάδα ειδικά να θεωρεί πως η φιλία των Amigos είναι ψεύτικη.

«Για μένα είναι μια μπούρδα και μισή, δεν υπάρχουν. Φίλος είναι, όταν λες κατάματα και κατάμουτρα ποιο είναι το πρόβλημα και όχι πίσω από την πλάτη του», ανέφερε η Μαριαλένα που δεν έκρυψε την ενόχλησή της με την υποψηφιότητά της. Από την άλλη πλευρά, οι Amigos συζήτησαν αυτές τις επιθέσεις σε βάρος τους, θεωρώντας πως τίποτα από τους ισχυρισμούς της τριάδας δεν ισχύει.

Τα σχόλια της Μαριαλένας για τους Amigos στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στo Instagram

«Το Survivor έχει γίνει Power of Love με τον Σάκη και τη Μαριαλένα»

Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και του Νίκου Μπάρτζη το Survivor έχει σημειώσει αρκετά μεγάλη πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης του και η αλήθεια είναι πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν πως κούρασε, ειδικά το ειδύλλιο Μαριαλένα - Σάκη.

Την ίδια γνώμη φαίνεται πως έχει κι ένας πρώην παίκτης αυτού που με την συμμετοχή του... κάποτε είχε κάνει αίσθηση. Ναι, καλά καταλάβατε, δεν είχε πάρει μέρος στην φετινή σεζόν αλλά στο πρώτο Survivor.

«Φυσικά και το παρακολουθώ. Με έκανε να κερδίσω την αγάπη του κόσμου και πάντα θα το βλέπω», σχολίασε αρχικά στο «Πρωινό» και συνέχισε:

«Δεν έχω ξεχωρίσει προσωπικότητες. Αυτό που είδα είναι ότι οι καλοί αγωνιστικά είναι παιδιά μικρότερης ηλικίας, που δεν έχουν τόσο έντονο και δυνατό χαρακτήρα και οι μεγαλύτεροι, είναι αυτοί που προσπαθούν να καθοδηγήσουν το πράγματα. Σε σχέση με τα προηγούμενα, είναι πιο έντονο το στοιχείο της ίντριγκας και της κόντρας».

Αναφορικά με τον Τριαντάφυλλο δήλωσε: «Έχω γελάσει αρκετές φορές μαζί του, είναι αρκετά διασκεδαστικός σε κάποιες στιγμές, ενώ σε άλλες έφτανε στο σημείο της υπερβολής».

Όσο για τους Σάκη και Μαριαλένα: «Απορώ πώς κατάφεραν μέσα από 50.000 αιτήσεις να βάλουν έναν πρώην με μια πρώην. Μου φαίνεται Power of Love όλο αυτό. Μοιάζει με κάποιο ερωτικό reality αυτή η κατάσταση».

Το μοντέλο και ηθοποιός βλέπει στον τελικό τους Σάκη, Ηλία και Ασημακόπουλο, ενώ σε μια ενδεχόμενη πρόταση για ένα Survivor All Star, δήλωσε ανοιχτός και… συζητήσιμος.