Survivor 4: Ξεσάλωσε ο Ντάφυ στο έπαθλο - «Εσύ θα με χωρίσεις»

«Δήμητρα μην ετοιμάζεις χαρτιά διαζυγίου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξεσάλωσε ο Ντάφυ στο έπαθλο - «Εσύ θα με χωρίσεις»

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη νίκη στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και κάπως έτσι κατάφεραν να πάνε μαζί με τους Τούρκους παίκτες σε μία βίλα στο νησί και να απολαύσουν μία βραδιά οριεντάλ. Όπως ήταν επόμενο, ο Ντάφυ έδωσε ρέστα και ξετρελάθηκε με τις χορεύτριες.

Όπως είπε ο Σάκης, ο Τριαντάφυλλος ενώ χόρευε, φώναζε «Red» δεν αναφερόταν όμως στο χρώμα της ομάδας του αλλά στην χορεύτρια που φόραγε το κόκκινο ρούχο.

Κάποια στιγμή κι εκείνη κατάλαβε ότι φωνάζει ο Ντάφυ, τον πλησίασε και χόρεψαν μαζί. Όσο χόρευε μάλιστα ο Τριαντάφυλλος φώναζε: «Εσύ θα με χωρίσεις».

Βέβαια αργότερα, μιλώντας στην κάμερα ζήτησε από τη γυναίκα του να μην τον χωρίσει. Όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα της το πει σύντομα και από κοντά!

Ο χορός του Ντάφυ στο Survivor 4

«Πώς τον παντρεύτηκε η γυναίκα του;»

Μία επική δήλωση έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του μιας και σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου.

Ο παρουσιαστής πιάστηκε από τις δηλώσεις που αρνήθηκε να κάνει η σύζυγός του και αναφέρθηκε στο πώς τα κατάφεραν να παντρευτούν.

«Φαίνεται και μια χαρά γυναίκα, ευγενική, συνεσταλμένη, τι να πει; Τα έχει πει όλα ο άλλος. Πώς τον παντρεύτηκε;», σχολίασε ο Μουτσινάς.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι εκδικητικός σύμφωνα με τον παρουσιαστή, γιατί τον ψήφισε κι εκείνη. «Να φεύγουν ένας ένας, δεν τους μπορώ άλλο, μου κούρασαν».