Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Προσέξτε μην πέσετε στον λάκκο που σκάβετε»

Έξαλλος με τους Amigos

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Προσέξτε μην πέσετε στον λάκκο που σκάβετε»

Επίθεση κατά της παρέας των Amigos έκανε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος δεν κρύβει τον εκνευρισμό του, μετά την ψηφοφορία στο τελευταίο συμβούλιο, καθώς είναι υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Σάκη Κατσούλη.

Ο «Ντάφυ» ψάχνει με κάθε τρόπο να «τρυπήσει» την παρέα, που αποτελείται κατά κύριο λόγο από τους παίκτες της τωρινής μπλε ομάδας. Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, αναφέρθηκε στα... αλληλοκραξίματα που υπάρχουν μεταξύ τους.

«Προσέξτε εκεί στους Amigos παρά πέντε τους λάκκους που σκάβετε ο ένας για τον άλλο, για να μην πέσετε κι εσείς μέσα», ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας... το φαρμάκι του.

Το σχόλιο του Ντάφι για τους Amigos

Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του Ντάφυ μετά την αποκάλυψη για το Μαϊάμι και τα κοιτάγματα

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor έγινε της αποκαλύψεως! Η Ελένη Χαμπέρη δήλωσε μπροστά τους τηλεθεατές πως το ματάκι του Τριαντάφυλλου έπαιζε έντονα όσο βρίσκονταν στο Μαϊάμι με εκείνον να τα παραδέχεται και να συμπληρώνει πως η γυναίκα του τον ξέρει και δεν φοβάται γι' αυτόν.

Η σύζυγος του, Δήμητρα Σιαμπάνη, παρά την τόση δημοφιλία του τραγουδιστή και πριν και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έχει επιλέξει να κρατάει μακριά της τις κάμερες.

Ωστόσο, η κάμερα του Ευτυχείτε την πέτυχε στο αεροδρόμιο και προσπάθησε να τις αποσπάσει δηλώσεις για τα όσα έγιναν εχθές. Κάτι που δεν κατάφεραν αφού εκείνη τους ευχαρίστησε χαμογελαστή αλλά δεν είπε τίποτα παραπάνω.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα, αφού την ευχαρίστησε, έσπευσε να τη δικαιολογήσει, ξεκαθαρίζοντας: «Να πω κάτι, επειδή και ο Γρηγόρης την ξέρει και εμείς μιλάμε μαζί της, η γυναίκα έχει αυτήν τη στάση ζωής. Δεν θέλει. Δεν το σνομπάρει και δεν το υποτιμά».