Survivor 4: Υποψήφιοι ο Τριαντάφυλλος και ο Σάκης

Μάχη γιγάντων για ακόμα μία φορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Υποψήφιοι ο Τριαντάφυλλος και ο Σάκης

Μετά από μεγάλες εντάσεις ολοκληρώθηκε το συμβούλιο του νησιού στο Survivor 4 με τους δύο υποψηφίους προς αποχώρηση να είναι ο Τριαντάφυλλος από την κάλπη και ο Σάκης Κατσούλης μετά την επιλογή της Καρολίνας που νίκησε την ατομική ασυλία.

Όλοι οι παίκτες έδωσαν την ψήφο τους στον Ντάφι, ο οποίος πλέον είναι για 11η φορά υποψήφιος και δηλώνει ενθουσιασμένος που θα έχει την ευκαιρία να επικοινωνήσει με το κοινό με τον δικό του τρόπο.

Όταν ο λόγος δόθηκε στην Καρολίνα, εκείνη εξήγησε πως ο Σάκης ως αρχηγός του Τριαντάφυλλου θα έπρεπε να τον έχει σταματήσει όταν έκανε τις αδικίες, κατά τα λεγόμενά της, στο παιχνίδι. Γι΄αυτό το λόγο και γιατί δεν θέλει να ψηφίσει γυναίκα, έδωσε ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη.

Εκείνος φυσικά διαφώνησε με την επιλογή της και απάντησε πως θα ήταν πιο ειλικρινές από μέρους της, αν απλά έλεγε ότι θέλει να προστατεύσει τους φίλους της.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Δε θέλω να λέω καν το όνομά του»

Με εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor 4, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να μιλάει με πολύ αυστηρό τρόπο για τον Τριαντάφυλλο και να τον κατηγορεί πως προσπαθεί να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα στους συμπαίκτες.

Αφορμή στάθηκε η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους amigos, μετά τη νίκη της Ελένης επί της Καρολίνας στο προηγούμενο αγώνισμα, θέμα το οποίο σχολίασε και ο Κόρο στην αρχή του επεισοδίου.

«Ο κύριος αυτός που μίλησε πριν, δεν θέλω ούτε να αναφέρω το όνομά του. Μου χαλάει πολύ την ψυχολογία του. Αυτό κάνει στο παιχνίδι. Έχει πιάσει στο στόμα του πάρα πολλούς. Και τώρα αυτό θέλει, να δημιουργήσει καυγά, αρνητική ενέργεια, μίσος. Δεν ξέρω γιατί, είναι ένας άνθρωπος οικογενειάρχης. Δεν είναι ωραία εικόνα αυτή που βγάζει προς το έξω, που προσπαθεί να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα στους συμπαίκτες», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης του Survivor 4.