Survivor 4: Ενοχλημένος ο Κόρο - «Την Καρολίνα την ενοχλεί όταν χάνει από την Ελένη...»

«Είδα έναν Ασημακόπουλο που μόνο δεν κάθισε να γλείψει την Ελένη...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ενοχλημένος ο Κόρο - «Την Καρολίνα την ενοχλεί όταν χάνει από την Ελένη...»

Πυρ και μανία με την Καρολίνα Καλύβα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο ήταν ο Γιώργος Κόρομι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά τους, προφανώς επειδή παράλληλα ο Ηλίας Μπόγδανος δεν του έδωσε τη δυνατότητα να πάει στον αγώνα των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, αν και είπε στον Ηλία πως δεν είχε πρόβλημα με την επιλογή του στο προηγούμενο αγώνισμα. Δε δίστασε, όμως, να βγάλει το «φτυάρι» για Καρολίνα και Ασημακόπουλο, βάλλοντας ειδικά εναντίον της πρώτης.

«Μιλάνε για ευγενή άμιλλα και καλή ενέργεια, ενώ η μία δεν ξέρει να χάνει και ειδικά από την Ελένη και ο άλλος γλείφει με τη σειρά του την Ελένη», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα.

Το ξέσπασμα του Κόρο για Καρολίνα και Ασημακόπουλο στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τσακώθηκαν άσχημα πίσω από τις κάμερες Καρολίνα - Τριαντάφυλλος

Οι ψυχολογία ειδικά της Μπλε ομάδας (δηλαδή των amigos) στο Survivor 4 δεν είναι και τόσο καλή. Η Καρολίνα μάλιστα, έχει φτάσει στα όρια της μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες τους, καθώς έχουν χάσει πολύ μεγάλα έπαθλα. Η παίκτρια είναι ψυχολογικά πιεσμένη και δεν έχει διστάσει μάλιστα να το δείξει και δημόσια.

Ωστόσο, λόγω του μοντάζ πολλά είναι τα γεγονότα που δεν έχουμε δει. Είτε γιατί δεν ήθελαν από την παραγωγή να τα προβάλλουν, είτε γιατί η κάμερα δεν πρόλαβε να τους τραβήξει καθώς απομονώθηκαν κάπου πιο απόμερα οι παίκτες.

Εμείς λοιπόν σαν φανατικοί του Survivor 4, επικοινωνήσαμε με την πηγή μας από Santo Dominico και μας αποκάλυψε ένα περιστατικό που έγινε εκτός κάμερας. Ο Ατζούν έχει καταλάβει πως οι συνεχόμενοι τσακωμοί ειδικά με τον Τριαντάφυλλο έχουν κουράσει τους τηλεθεατές, για αυτό προσπαθεί να το μαζέψει όσο μπορεί στο μοντάζ.

 Survivor 4 τσακώθηκαν Καρολίνα Τριαντάφυλλος

Όπως θα έχετε και εσείς παρατηρήσει, η Καρολίνα είναι πολύ ενοχλημένη με το γεγονός πως ο Τριαντάφυλλος όποτε βλέπει πως δεν το έχει με το στόχο βγαίνει εκτός παιχνιδιού, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να χάνουν εύκολους - σύμφωνα με τους ίδιους - πόντους και αυτό τους κοστίζει την νίκη.

Οι συμπαίκτες της μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο δεν έκρυψαν πως η Κάρολ εκνευρίζεται επίσης τόσο πολύ, επειδή χάνει συνέχεια τις τελευταίες ημέρες από την Μαριαλένα, αλλά και από την Ελένη. Αυτή την ατάκα μάλιστα θα πετάξει ο Ντάφυ μπροστά την Καρολίνα! Αφού ξέρουμε πως ο τραγουδιστής δεν μασάει τα λόγια του και τα λέει μπροστά στα πρόσωπα τους....

Η Καρολίνα λοιπόν νευρίασε πολύ μαζί του και ξέσπασε πολύ έντονα, με τους δυο παίκτες να τσακώνονται άσχημα και να ακούγονται και γαλλικά! Συνηθισμένο βέβαια γεγονός για τους συγκεκριμένους παίκτες που έχουν έρθει σε ένταση πολλές φορές....

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram