Survivor 4: Στα μαχαίρια οι amigos! Ηλίας και Γιώργος εναντίον Καρολίνας

Τη δίκασαν...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Στα μαχαίρια οι amigos! Ηλίας και Γιώργος εναντίον Καρολίνας

Μετά την ήττα τους οι Μπλε επέστρεψαν στα πρόχειρα καταλύματά τους και αφού σχολίασαν τη στρατηγική του Τριαντάφυλλου να μην παίξει στον σημερινό αγώνα, πέταξαν τα καρφιά τους και στην Καρολίνα!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας και ο Ασημακόπουλος εναντιώθηκαν στην Καρολίνα καθώς εκείνη είναι πολύ απόλυτη και δεν αφήνει κανέναν άλλο να πει αυτό που θέλει, γεγονός που τους ενοχλεί αρκετά!

Έβγαλαν λοιπόν τα μαχαίρια τους και τη δίκασαν, λέγοντας πως έχει πολύ αρνητική ενέργεια που δεν βοηθάει την ομάδα, επίσης την κατηγόρησαν πως δεν της αρέσει που χάνει από την Ελένη και τη Μαριαλένα και "το φυσάει και δεν κρυώνει" όπως είπαν χαρακτηριστικά!

“Η Καρολίνα επειδή είναι πάρα πολύ απόλυτη σαν άνθρωπος δεν μπορείς να κάνεις διάλογο μαζί της. Αν ξεκινήσει να μιλάει και της στρίψει λίγο, ωρύεται από πάνω σου με μία τσιριχτή φωνή, που σε τσιμπάει μέσα σου. Δηλαδή δεν μπορείς να μιλήσεις. Αυτό το πράγμα πολλές φορές σου χαλάει το κέφι… Το θυμάμαι και από παλιότερα, να ‘χω εγώ τα δικά μου και να μην κάνει λίγο στην άκρη το εγώ της.

Θέλει να σε κουκουλώσει, να φωνάξει από επάνω. Δεν μπορεί να βάλει λίγο νερό στο κρασί της, κοιτάει την πάρτη της, να πει αυτό που γουστάρει εκείνη. Η Καρολίνα δεν μπορεί να χωνέψει να χάνει από την Ελένη και τη Μαριαλένα, με τίποτα. Τρελαίνεται, νευριάζει και αρχίζει και λέει δικαιολογίες”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας!

Τα καρφιά στην Καρολίνα

Η σκληρή απόφαση του Ατζούν για τον Τριαντάφυλλο!,

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να προκαλεί εκνευρισμό στην μπλε, «διαλύοντας» το αγώνισμα με μια κίνησή του.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ήταν να αγωνιστεί με αντίπαλο τον «Κόρο», ο «Ντάφυ» αποφάσισε να... θυμηθεί τον τραυματισμό του, αφού έβλεπε πως δεν τα πάει καλά στο αγώνισμα, με συνέπεια να «ξεσπάσει» η αντίπαλη ομάδα, θεωρώντας πως κοροϊδεύει, αφού μάλιστα έκανε πως κούτσαινε.

Όταν, μάλιστα, είπε πως δε θέλει το έπαθλο, αν η ομάδα του κέρδιζε, οι υπόλοιποι τον κορόιδευαν. Ο Ατζούν, κάπως έτσι, συγκέντρωσε τους παίκτες και τους είπε, ότι έπρεπε να βρεθεί μια λύση για το πρόβλημα, μιας και μετά από επιμονή των «Μπλε» το αγώνισμα ήταν ομαδικό.

Πρότεινε, λοιπόν, κάθε φορά που δεν πήγαινε σε ματσάρισμα ο Τριαντάφυλλος, ένας πόντος να πηγαίνει στην μπλε ομάδα, κάτι που έγινε δεκτό.