Survivor 4: Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στον αγώνα με έπαθλο το ταξίδι στο Μαϊάμι

Ένας αγώνας γεμάτος ένταση...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στον αγώνα με έπαθλο το ταξίδι στο Μαϊάμι

Ένας αγώνας γεμάτος ένταση και με έπαθλο το ταξίδι στο Μαϊάμι έλαβε τόπο στο Survivor, με την κόκκινη ομάδα να κερδίζει με τη «σφραγίδα» του Σάκη Κατσούλη, που για άλλη μια φορά «εξουδετέρωσε» τους αντιπάλους του στην μπλε.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν, ειδικά από τη στιγμή που ο Ατζούν ανακοίνωσε πως το αγώνισμα θα γινόταν ατομικό, προκαλώντας την αντίδραση της Καρολίνας, ενώ λίγο αργότερα, μετά τις αντιδράσεις για τον Τριαντάφυλλο, του επέβαλε ποινή απώλειας πόντου για την ομάδα του κάθε φορά, που δε θα έπαιζε.

Παρά το γεγονός αυτό, όμως, η τρομερή εμφάνιση του Σάκη ανέτρεψε τα πάντα με 5/6 νίκες και επικράτηση της κόκκινης ομάδας, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ενώ χαρακτηριστικό ήταν το πλάνο, όπου ο «Ντάφυ» προσευχόταν.

Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα

Η σκληρή απόφαση του Ατζούν για τον Τριαντάφυλλο!,

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να προκαλεί εκνευρισμό στην μπλε, «διαλύοντας» το αγώνισμα με μια κίνησή του.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ήταν να αγωνιστεί με αντίπαλο τον «Κόρο», ο «Ντάφυ» αποφάσισε να... θυμηθεί τον τραυματισμό του, αφού έβλεπε πως δεν τα πάει καλά στο αγώνισμα, με συνέπεια να «ξεσπάσει» η αντίπαλη ομάδα, θεωρώντας πως κοροϊδεύει, αφού μάλιστα έκανε πως κούτσαινε.

Όταν, μάλιστα, είπε πως δε θέλει το έπαθλο, αν η ομάδα του κέρδιζε, οι υπόλοιποι τον κορόιδευαν. Ο Ατζούν, κάπως έτσι, συγκέντρωσε τους παίκτες και τους είπε, ότι έπρεπε να βρεθεί μια λύση για το πρόβλημα, μιας και μετά από επιμονή των «Μπλε» το αγώνισμα ήταν ομαδικό.

Πρότεινε, λοιπόν, κάθε φορά που δεν πήγαινε σε ματσάρισμα ο Τριαντάφυλλος, ένας πόντος να πηγαίνει στην μπλε ομάδα, κάτι που έγινε δεκτό.