Survivor 4 spoiler 26/5: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Κόκκινη ή μπλε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 26/5: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Τα ποσοστά τηλεθέασης του Survivor στο επεισόδιο της Δευτέρας ήταν πιο... χάλια πεθαίνει! Από 40αρια που χτυπούσε στα μηχανάκια της AGB έπεσε στα τάρταρα και σου λέει ο Ατζούν τι να κάνω για να ανέβει; Ας ξεκινήσω πάλι τα παιχνιδάκια μου με τα fake spoils! Και το πέτυχε! Ξέρετε πως ψέματα δεν λέμε γιατί μεταξύ μας έχουμε αποκτήσει μια σχέση ειλικρίνειας.

Εχθές, στον πρώτο ελληνοτουρκικό αγώνα σας είχαμε δώσει νίκη στους Κόκκινους, μετά οι πληροφορίες μας ήθελαν τους μπλε και τέλος κλείσαμε στους Κόκκινους όπου και τελικά νίκησαν με σκορ 10-9 και απόλαυσαν το πιο συγκλονιστικό έπαθλο - μέχρι στιγμής - στο Survivor.

Καλά, να μην ξεχάσω να αναφερθώ στα γυμνά κορμιά που είδαμε να περιπλανούνται στις παραλίες του Άγιο Δομίνικου. Αν δεν ανεβάσει αυτό τα νούμερα τότε τί;

Ποια ομάδα θα πάρει τη νίκη απόψε στο Survivor

Απόψε το βράδυ θα παρακολουθήσουμε έναν αγώνα μεταξύ των Κόκκινων και των Μπλε χωρίς τους Τούρκους όμως!

Έχω επικοινωνήσει από εχθές το βράδυ με την πηγή μου και μου έχει μεταφέρει πως οι Κόκκινοι θα κάνουν το σερί στις νίκες κι όπως πήραν τον χθεσινό έτσι θα πάρουν και τον σημερινό αγώνα. Ωστόσο, επιτρέψτε μου να κρατήσω μια επιφύλαξη μετά το χθεσινό χάος.

Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω με update εδώ! Αν όχι, Κόκκινοι.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils