Survivor 4: Τα... "πέταξαν" όλα έξω και έκαναν γυμνοί ηλιοθεραπεία!

Ο Ηλίας έκανε την αρχή και η Ελένη έκλεισε τα μάτια της - "Θα βλέπει εφιάλτες τα βράδια"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τα...

Όλο εκπλήξεις και ανατροπές είναι το Survivor, όπως πολύ καλά έχουμε καταλάβει τόσο καιρό και το διαπιστώσαμε και σήμερα!

Ο Ηλίας, η Καρολίνα, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος αποφάσισαν λοιπόν να πετάξουν τα μαγιό τους και να κάνουν μπάνιο γυμνοί στη θάλσσα αλλά και ηλιοθεραπεία!

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν στην παρέα τους αλλά μόλις ο Ηλίας έβγαλε το μαγιό του κάνοντας την αρχή η ίδια κάλυψε τα μάτια της με την μπαντάνα και αποφάσισε να μην συμμετάσχει σε όλο αυτό! "Θα βλέπει εφιάλτες τα βράδια", είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας!

Παρ'όλα αυτά όλο αυτό το σκηνικό έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε γέλια και να περάσουν καλά!

Ο γυμνισμός στην παραλία

Τριαντάφυλλος: "Έχω ξενερώσει που δεν έχουμε ασυλία αυτή την εβδομάδα"

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor, ο Σάκης, η Μαριαλένα και ο Τριαντάφυλλος σχολίαζαν το γεγονός πως αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχρι αποχώρηση!

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας on camera δήλωσε πως έχει ξενερώσει πάρα πολύ που αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχει ασυλία και συνεπώς αποχώρηση!

"Έχω ξενερώσει πάρα πολύ που δεν θα έχουμε ασυλία αυτή την εβδομάδα! Θέλω αυτλες τις Τετάρτες που όλοι έχουμε αγαπήσει, που έχω αγαπήσει κι εγώ, που έχω επικοινωνία με τον κόσμο, που έχει γράψει το κοντέρ δέκα, να γράψει και έντεκα και δώδεκα και δεκατρία και δεν ξέρω που θα σταματήσει! Απλά θα γούσταρα πάρα πολύ να είχαμε ασυλία, αλλά χαίρομαι για τον Σάκη και τη Μαριαλένα γιατί αγχώνονται με αυτό το θέμα και τους λέω πως δεν χρειάζεται γιατί ο κόσμος βλέπει και αν τους αγαπάει δεν έχουν να φοβούνται τίποτα", δήλωσε χαρακτηριστικά!