Survivor 4 - Αλλάζουν όλα αυτή την εβδομάδα! Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Άφωνοι οι παίκτες...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Αλλάζουν όλα αυτή την εβδομάδα! Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μια ανακοίνωση έκανε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την ανάδειξη του αρχηγού αυτής της εβδομάδας στο survivor!

Eπειδή υπήρξαν τρεις αποχωρήσεις με τελευταία αυτή της Νικολέτας Μαυρίδη, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε στους οκτώ παίκτες ότι θα είναι μία διαφορετική εβδομάδα!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός είπε: «Μια διαφορετική εβδομάδα με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις γι’ αυτό λοιπόν δεν θα έχουμε αγώνες ασυλίας, αλλά δεν θα έχουμε και αποχώρηση….» και τους ανέφερε ότι σήμερα, Κυριακή θα πρέπει να αναδειχθούν δύο νέοι αρχηγοί και θα δημιουργήσουν δύο νέες ομάδες!

Η ανακοίνωση του Λιανού

Κόρο: Ο Τριαντάφυλλος γλεντάει στον Άγιο Δομίνικο και ειρωνεύεται όσους τον ψήφισαν για να μείνει"

Την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη παρακολουθήσαμε την τελευταία ημέρα προβολής του Survivor και το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με τον σχολιασμό της αποχώρησής της!

Οι amigos para siempre φανερά στεναχωρημένοι με το γεγονός αυτό, τα έβαλαν για ακόμη μια φορά με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος παρέμεινε στο παιχνίδι για 10η φορά και αυτό είναι κάτι που τους κάνει να νιώθουν αδικημένοι!

"Βλέπουμε ότι ο κόσμος τον θέλει μέσα στο παιχνίδι! Οπότε εμείς συνεχίζουμε όπως συνεχίζαμε και πριν. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να ειρωνεύεται όλα αυτά τα άτομα που τον έχουν κρατήσει μέσα και αυτός να συνεχίσει να γλεντάει εδώ στον Άγιο Δομίνικο!", είπε χαρακτηριστικά ο Κόρο on camera!

"Ένα άτομο που του είχαμε χαρίσει τις ασυλίες, που έτρωγε με χρυσά κουτάλια, που σπάγαμε εμείς τα πόδια μας για εκείνον, για να εξασφαλίσει τη θέση του στο παιχνίδι και να την επεκτείνει και μετά να είναι τελείως ειρωνικός! Εμείς είχαμε χάσει ένα άτομο από την ομάδα μας και αυτός τραγούδαγε, δεν σεβάστηκε τίποτα! Είναι πολύ ερριστικός και ούτε το όνομά του δεν θέλω να λέω", δήλωσε από την πλευρά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Όλοι οι amigos όμως παρακολουθήσαμε να κάνουν επίθεση στον Τριαντάφυλλο ανοιχτά για όλα αυτά που συνέβησαν!