Survivor 4: Η Καρολίνα πήρε την ατομική ασυλία

Ασφαλής στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Καρολίνα πήρε την ατομική ασυλία

Το Survivor επανήλθε, επιτέλους, με αγώνισμα ασυλίας και αυτό εξελίχθηκε σε ματσάρα με φοβερές ανατροπές, με την Καρολίνα Καλύβα να καταφέρνει να νικήσει οριακά τον Ηλία Μπόγδανο και να πάρει το πολυπόθητο κολιέ.

Ο αγώνας ήταν ατομικός και ξεκίνησε με άλλους παίκτες να μπαίνουν πιο δυναμικά, αλλά τους αντιπάλους τους να κάνουν την ανατροπή. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν για ώρα αήττητος στα αγόρια, αλλά μόλις ο Ηλίας βρήκε ρυθμό τον «καθάρισε», κάτι που συνέβη και στην περίπτωση της Ελένης Χαμπέρη, με την Καρολίνα να παίρνει... εκδίκηση.

Στο τέλος, Ηλίας και Καρολίνα έπαιξαν ένα διαφορετικό παιχνίδι, ώστε να φανεί ποιος κερδίζει το κολιέ της ασυλίας, κάτι που επίσης κρίθηκε στο όριο. Η Καρολίνα νίκησε κι έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει στο συμβούλιο, χωρίς να ψηφιστεί. Μαζί της στο έπαθλο πήρε τον Κόρο, τον Ασημακόπουλου και τον Ηλία.

Η νίκη της Καρολίνας στον αγώνα ασυλίας του Survivor 4

Όπως θα έχετε διαπιστώσει τελευταίο το θέμα των spoils έχει γίνει αρκετά δύσκολο και η πληροφόρηση που έχουμε από τον Άγιο Δομίνικο δεν είναι και τόσο έγκυρη! Κι αυτό γιατί η πτώση στην τηλεθέαση έκανε τον Ατζούν να προσέχει τις πληροφορίες που φεύγουν και να ξεκινάει τα πρόστιμα.

Μείνετε συντονισμένοι όμως στο Youweekly.gr γιατί τόσο καιρό δεν σας έχουμε απογοητεύσει με τα spoils μας. Η σωστή πληροφόρηση θα επανέλθει λίαν συντόμως!

Τα σχόλια του Twitter για το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4

Μία φοβερή έκπληξη περίμενε τους παίκτες στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 αφού έπαιξαν ένα από τα κουίζ αλλά αυτή τη φορά, συμμετείχαν έμμεσα και οι μαμάδες τους. Συγκεκριμένα, οι παίκτες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τις προτιμήσεις των μαμάδων τους.

Το σκηνικό αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο στο Twitter μιας και μετά από πολλές δηλώσεις, εμφανίστηκε η μαμά της Μαριαλένας και οι ατάκες που γράφτηκαν για τη σχέση της με τον Σάκη ήταν απλά επικές.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram