Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε πως κάτι παίζει ανάμεσα σε Ελένη και Κόρο

«Τα παιδιά έχουν έρθει κοντά...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε πως κάτι παίζει ανάμεσα σε Ελένη και Κόρο

Μία «καυτή» αποκάλυψη αποφάσισε να κάνει ο Τριαντάφυλλος στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα, για την Ελένη Χαμπέρη και τον Κόρο. Ο Ντάφι αποκάλυψε πως εδώ και καιρό έχει παρατηρήσει πως κάτι παίζει ανάμεσά τους.

Όπως εξήγησε ο Ντάφι, αφού πρώτα έδωσε τα εύσημά του στον Κόρο, είχε παρατηρήσει ότι ο Κόρο έχει έρθει κοντά με την Ελένη από το ταξίδι που είχαν πραγματοποιήσει στο Μαϊάμι. Η Ελένη βέβαια αρνήθηκε τα όσα είπε ο Ντάφι και του ανταπέδωσε το «καρφί», λέγοντάς του πως όταν είχαν πάει στο Μαϊάμι, εκείνος κοίταζε τις γυναίκες.

Ο Τριαντάφυλλος πάντως έδειξε να είναι σίγουρος αν και θέλησε να αφήσει ένα ανοιχτό ενδεχόμενο μιας και οι δύο έχουν σχέση στην Ελλάδα.

Οι αποκαλύψεις του Τριαντάφυλλου για Κόρο - Ελένη στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Την Καρολίνα την ενοχλεί όταν χάνει από την Ελένη...»

Πυρ και μανία με την Καρολίνα Καλύβα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο ήταν ο Γιώργος Κόρομι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά τους, προφανώς επειδή παράλληλα ο Ηλίας Μπόγδανος δεν του έδωσε τη δυνατότητα να πάει στον αγώνα των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, αν και είπε στον Ηλία πως δεν είχε πρόβλημα με την επιλογή του στο προηγούμενο αγώνισμα. Δε δίστασε, όμως, να βγάλει το «φτυάρι» για Καρολίνα και Ασημακόπουλο, βάλλοντας ειδικά εναντίον της πρώτης.

«Μιλάνε για ευγενή άμιλλα και καλή ενέργεια, ενώ η μία δεν ξέρει να χάνει και ειδικά από την Ελένη και ο άλλος γλείφει με τη σειρά του την Ελένη», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα.