Survivor 4 - Ντάφι: «Τεράστιος μάγκας ο Κόρο»

Τη γυρνάει την μπιφτέκα...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ντάφι: «Τεράστιος μάγκας ο Κόρο»

Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως... τα γυρίζει με τη σειρά του για τον «Κόρο» και τις απόψεις, που εκθέτει στο Survivor, συμφωνώντας μαζί του και μην χάνοντας την ευκαιρία να σχολιάσει αρνητικά την Καρολίνα Καλύβα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο Γιώργος Κόρομι έδειξε την ενόχλησή του με τους δύο συμπαίκτες του, συζητώντας το εν λόγω θέμα στην παραλία. Ο «Ντάφυ», από την πλευρά του, άκουγε την κουβέντα αυτή, που είχε με Ηλία και Ελένη, και εξέφρασε τη δική του άποψη, φωνάζοντας πως είναι «μεγάλος μάγκας».

Ο τραγουδιστής επεσήμανε, ότι ο «Κόρο» επιτέλους λέει αυτά που βλέπει και δεν κρύβει την ενόχλησή του. Ο τελευταίος, από την πλευρά του, είπε πως δεν πείθεται από τη στάση του Τριαντάφυλλου και δεν επηρεάζεται από τα λεγόμενά του, αφού απλώς έψαχνε μια αφορμή να κράξει τους Amigos.

Τα σχόλια του Τριαντάφυλλου για τον Κόρο στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ακραία η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου επειδή δεν πήγε δεύτερη φορά στο Μαϊάμι

Τρομερό είναι το παρασκήνιο από το χθεσινό (30/05) επεισόδιο του Survivor και όλα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του ατομικού αγωνίσματος!

Αρχικά ο Τριαντάφυλλος ξενέρωσε την ζωή του μόλις ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε το έπαθλο και ταυτόχρονα πως το αγώνισμα θα είναι ατομικό, αφού ήξερε πως δεν θα μπορούσε ο ίδιος να το διεκδικήσει. Παρόλα αυτά είχε εναποθέσει όλες τους τις ελπίδες σε Μαριαλένα και Σάκη ώστε να πάει να παρακολουθήσει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι.

Και έφτασε πολύ κοντά στο να το καταφέρει, αφού η Μαριαλένα κέρδισε και ο Σάκης έφτασε μια ανάσα από τη νίκη! Αν συνέβαινε αυτό τότε είναι δεδομένο πως ένας από τους δύο θα διάλεγε τον Τριαντάφυλλο για να απολαύσουν μαζί το έπαθλο!

Μάλιστα ο Ντάφυ φαίνεται πως πήρε στραβά την όλη φάση καθώς είχε όνειρο ζωής να βρεθεί κάποια στιγμή σε έναν αγώνα ΝΒΑ, πόσο μάλλον όταν σ' αυτό παίρνει μέρος ο απόλυτος Έλληνας σταρ, ο "Greek Freak"! Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε έντονα μετά το τέλος του αγωνίσματος και άρχισε να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr