Survivor 4: Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του Ντάφυ μετά την αποκάλυψη για το Μαϊάμι και τα κοιτάγματα

Πώς συμπεριφέρθηκε μπροστά στις κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του Ντάφυ μετά την αποκάλυψη για το Μαϊάμι και τα κοιτάγματα

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor έγινε της αποκαλύψεως! Η Ελένη Χαμπέρη δήλωσε μπροστά τους τηλεθεατές πως το ματάκι του Τριαντάφυλλου έπαιζε έντονα όσο βρίσκονταν στο Μαϊάμι με εκείνον να τα παραδέχεται και να συμπληρώνει πως η γυναίκα του τον ξέρει και δεν φοβάται γι' αυτόν.

Η σύζυγος του, Δήμητρα Σιαμπάνη, παρά την τόση δημοφιλία του τραγουδιστή και πριν και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έχει επιλέξει να κρατάει μακριά της τις κάμερες.

Ωστόσο, η κάμερα του Ευτυχείτε την πέτυχε στο αεροδρόμιο και προσπάθησε να τις αποσπάσει δηλώσεις για τα όσα έγιναν εχθές. Κάτι που δεν κατάφεραν αφού εκείνη τους ευχαρίστησε χαμογελαστή αλλά δεν είπε τίποτα παραπάνω.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα, αφού την ευχαρίστησε, έσπευσε να τη δικαιολογήσει, ξεκαθαρίζοντας: «Να πω κάτι, επειδή και ο Γρηγόρης την ξέρει και εμείς μιλάμε μαζί της, η γυναίκα έχει αυτήν τη στάση ζωής. Δεν θέλει. Δεν το σνομπάρει και δεν το υποτιμά».

Πλάνα από την σύζυγο του Τριαντάφυλλου

"Έτσι είναι η Δήμητρα! Στον Τριαντάφυλλο αρέσει που..."

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε ο καλός φίλος του τραγουδιστή, Νίκος Γιάννου, και αποκάλυψε κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα της Δήμητρας.

"Δεν μου άρεσε καθόλου η αντίδραση της Δήμητρας στο έπαθλο επικοινωνίας, δεν θα μου άρεσε αν ήμουν τέσσερις μήνες μέσα σε ένα παιχνίδι, μόνος μου, η γυναίκα μου να μου μιλήσει με αυτόν τον τρόπο όμως πρώτον δεν είναι η γυναίκα μου και δεύτερον έτσι είναι η Δήμητρα. Δηλαδή ο χαρακτήρας της σε κάποιους αρέσει σε κάποιους δεν αρέσει.

Στον Τριαντάφυλλο αρέσει αυτό το πράγμα", είπε μεταξύ άλλων.