Survivor 4 - highlights 1/6: Τα κλάματα της Ελένης, οι εντάσεις και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 1/6: Τα κλάματα της Ελένης, οι εντάσεις και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε πολλές εντάσεις, αλλά και εκπλήξεις. Η Ελένη μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα. Επίσης, συμπληρώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 1/6 highlights του Survivor 4

Ντάφι: «Θέλω να βγάλετε υποψήφια την...»

Έξαλλος ήταν ο Τριαντάφυλλος στο Survivor με όσα έγιναν στην ψηφοφορία του χθεσινού (31/5) επεισοδίου, με την Καρολίνα Καλύβα να δίνει ως δεύτερο υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη κι εκείνον να ζητά ως αντίποινα να βρεθεί επίσης στον τάκο.

Μετά το συμβούλιο του νησιού, όπου η Καρολίνα υπέδειξε τον Σάκη, έχοντας την ατομική ασυλία, ο «Ντάφυ» συζήτησε με το δεύτερο και τη Μαριαλένα όσα έγιναν. Οι τρεις τους διαφώνησαν με τα κριτήρια, υπό τα οποία η Καρολίνα ψήφισε και... έβγαλαν τα «φτυάρια» τους.

Σε εκείνο το σημείο, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να δείξει πόσο θέλει να στηθεί η επόμενη ψηφοφορία, ζητώντας να ψηφιστεί η Καρολίνα από τους συμπαίκτες του, με τον Σάκη και τη Μαριαλένα να μη μοιάζουν να έχουν αντίρρηση. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, πάντως, θεώρησε σωστή την αιτιολόγηση της φίλης του, που είπε απλά πως θέλει να προστατεύσει την παρέα της

Τριαντάφυλλος: «Προσέξτε μην πέσετε στον λάκκο που σκάβετε»

Επίθεση κατά της παρέας των Amigos έκανε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος δεν κρύβει τον εκνευρισμό του, μετά την ψηφοφορία στο τελευταίο συμβούλιο, καθώς είναι υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Σάκη Κατσούλη.

Ο «Ντάφυ» ψάχνει με κάθε τρόπο να «τρυπήσει» την παρέα, που αποτελείται κατά κύριο λόγο από τους παίκτες της τωρινής μπλε ομάδας. Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, αναφέρθηκε στα... αλληλοκραξίματα που υπάρχουν μεταξύ τους.

«Προσέξτε εκεί στους Amigos παρά πέντε τους λάκκους που σκάβετε ο ένας για τον άλλο, για να μην πέσετε κι εσείς μέσα», ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας... το φαρμάκι του.

Η επική συνάντηση του Γιώργου Ασημακόπουλου με την Ιωάννα Μαλέσκου

Με εκπλήξεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 μιας και οι παίκτες συνάντησαν πρόσωπα του ΣΚΑΪ. Highlight της συνάντησης αυτής ήταν σίγουρα η συνεργασία του Γιώργου Ασημακόπουλου με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια συνδέθηκε στο Skype αγκαλιά με την σκυλίτσα της και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξετρελάθηκε μόλις την είδε αν και αποκάλυψε πως περίμενε να δει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου τα έδωσε όλα στο παιχνίδι αν και οι δυο τους δεν κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά και να κερδίσουν στο παιχνίδι. Κάπως έτσι έχασαν. Λίγο πριν το τέλος της συνάντησης ωστόσο ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως οι δυο τους θα ταίριαζαν τηλεοπτικά και τους πρότεινε να συνεργαστούν του χρόνου.

Καρολίνα για Σάκη: «Επέλεξε τον Ντάφυ για να πάρει από το σταριλίκι του»

Έξαλλη με τον Σάκη Κατσούλη έγινε η Καρολίνα, μετά και από το συμβούλιο στο οποίο τον έδωσε ως τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η Καρολίνα τον κατηγόρησε και εξήγησε πως ο Σάκης ως αρχηγός του Τριαντάφυλλου θα έπρεπε να τον έχει σταματήσει όταν έκανε τις αδικίες, κατά τα λεγόμενά της, στο παιχνίδι. Γι΄αυτό το λόγο και γιατί δεν θέλει να ψηφίσει γυναίκα, έδωσε ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη.

Σήμερα, είπε πως ο Σάκης πλησίασε τον Ντάφυ επειδή ξέρει πως είναι δημοφιλής στον κόσμο και θέλει να επωφεληθεί από την δημοσιότητά του.

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη μετά τον καυγά της με τον Σάκη

Ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται πως ενοχλήθηκε από ορισμένα λόγια και, κυρίως, από την επιχειρηματολογία της Καρολίνας Καλύβα, όταν τον έδωσε ως υποψήφιο προς αποχώρηση, με τον ίδιο να επιτίθεται στην Ελένη Χαμπέρη και να την αναγκάζει να δακρύσει.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας βρήκε αφορμή από το γεγονός, ότι η Καρολίνα έκανε λόγο για «ψυχολογικό πόλεμο» στην Ελένη σε ένα αγώνισμα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Σάκη... την επόμενη μέρα. Εκείνος ζήτησε το λόγο, τόσο από την Καρολίνα για τα λόγια της όσο και από την Ελένη, που δεν τοποθετήθηκε στο συμβούλιο.

Ο Σάκης ανέβασε αρκετά τους τόνους, θεωρώντας πως σε εκείνο το περιστατικό απλά μίλησε λίγο πιο έντονα, με την Καρολίνα να του απαντά και να αναφέρει και στην κάμερα, ότι δεν αλλάζει τα λόγια της. Η κουβέντα «φούντωσε» και η Ελένη άρχισε να φωνάζει, ώστε να σταματήσουν όλοι, ξεσπώντας σε δάκρυα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ποια εκπομπή θα αναλάβει στον ΣΚΑΪ

Μία γκεστ εμφάνιση έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να συμμετάσχει στο παιχνίδι που έπαιξαν οι διαγωνιζόμενοι και έτσι αποκάλυψε ποια εκπομπή πρόκειται να αναλάβει σε λίγο καιρό στον ΣΚΑΪ.

Αφορμή στάθηκε η πλάκα που έκανε ο Γιώργος Λιανός στην παρουσιάστρια, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα αναλάβει το Αγρότης μόνος ψάχνει, κάτι το οποίο βέβαια ακούγεται από τη μέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συμφώνησε με το κανάλι.

«Πού είσαι Κωνσταντίνα; Ψάχνεις να βρεις χωράφια; Είσαι μια αγρότισσα εσύ!», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απαντάει: «Εεεε; Δεν είμαι;». Μάλιστα στη συνέχεια είπε: «Δεν νομίζω να ξαναερχόμουν στο Survivor. Κάποια πράγματα είναι για μια φορά. Ο κύκλος έκλεισε. Με περιμένουν άλλα πράγματα εμένα».

Μαριαλένα: «Η Ελένη το κάνει επίτηδες»

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις. Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια ήταν η Μαριαλένα η οποία ενοχλήθηκε επειδή η Ελένη δεν υποστήριζε τον Σάκη στο αγώνισμα ασυλίας και αντ' αυτού φώναζε υπέρ του Ηλία.

Η Μαριαλένα μάχεται πάντα υπέρ του Σάκη και έτσι δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η Ελένη δεν τον στήριζε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα πριν από λίγο η Ελένη τσακώθηκε πολύ άσχημα με τον Σάκη με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα.

«Το κάνουν επίτηδες για να σε αγχώσουν. Η Ελένη το κάνει επίτηδες. Φωνάζει για τον Ηλία», είπε η Μαριαλένα προσπαθώντας να πείσει τον Σάκη να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι και να αγνοήσει τις φωνές που ακούει.

Υποψήφιες προς αποχώρηση η Μαριαλένα και η Καρολίνα

Η νίκη του Σάκη Κατσούλη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 4 άλλαξε κατά πολύ τα δεδομένα, αφού οι νέες υποψήφιες προς αποχώρηση είναι η Μαριαλένα και η Καρολίνα.

Η κάλπη έβγαλε τη Μαριαλένα, με τους Amigos να συσπειρώνονται και να προστατεύουν την ομάδα τους για λίγο ακόμα. Έτσι, η Μαριαλένα βρίσκεται υποψήφια για πρώτη φορά απέναντι στον Σάκη.

Στη συνέχεια, ο Σάκης ως νικητής της ασυλίας, αποφάσισε να υποδείξει ως δεύτερη υποψήφια, την Καρολίνα, λέγοντας πως από τις γυναίκες είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά.