Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης πήρε την ατομική ασυλία

Θα υποδείξει έναν υποψήφιο για αποχώρηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης πήρε την ατομική ασυλία

Νικητής του αγωνίσματος ασυλίας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 ήταν ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος κατάφερε να νικήσει την Ελένη Χαμπέρη και εξασφάλισε τη δυνατότητα να δώσει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού.

Έχοντας πάρει την ψυχολογική υποστήριξη που χρειαζόταν από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να ξεχωρίσει αν και ήδη είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το χθεσινό επεισόδιο.

Η νίκη του Σάκη Κατσούλη στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 4

Καρολίνα για Σάκη: «Επέλεξε τον Ντάφυ για να πάρει από το σταριλίκι του»

Έξαλλη με τον Σάκη Κατσούλη ήταν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 η Καρολίνα, μετά και από το χθεσινό συμβούλιο στο οποίο τον έδωσε ως τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η Καρολίνα τον κατηγόρησε και εξήγησε πως ο Σάκης ως αρχηγός του Τριαντάφυλλου θα έπρεπε να τον έχει σταματήσει όταν έκανε τις αδικίες, κατά τα λεγόμενά της, στο παιχνίδι. Γι΄αυτό το λόγο και γιατί δεν θέλει να ψηφίσει γυναίκα, έδωσε ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη.

Σήμερα, είπε πως ο Σάκης πλησίασε τον Ντάφυ επειδή ξέρει πως είναι δημοφιλής στον κόσμο και θέλει να επωφεληθεί από την δημοσιότητά του.

«Θέλω να βγάλετε υποψήφια την Καρολίνα»

Έξαλλος ήταν ο Τριαντάφυλλος στο Survivor με όσα έγιναν στην ψηφοφορία του χθεσινού (31/5) επεισοδίου, με την Καρολίνα Καλύβα να δίνει ως δεύτερο υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη κι εκείνον να ζητά ως αντίποινα να βρεθεί επίσης στον τάκο.

Μετά το συμβούλιο του νησιού, όπου η Καρολίνα υπέδειξε τον Σάκη, έχοντας την ατομική ασυλία, ο «Ντάφυ» συζήτησε με το δεύτερο και τη Μαριαλένα όσα έγιναν. Οι τρεις τους διαφώνησαν με τα κριτήρια, υπό τα οποία η Καρολίνα ψήφισε και... έβγαλαν τα «φτυάρια» τους.

Σε εκείνο το σημείο, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να δείξει πόσο θέλει να στηθεί η επόμενη ψηφοφορία, ζητώντας να ψηφιστεί η Καρολίνα από τους συμπαίκτες του, με τον Σάκη και τη Μαριαλένα να μη μοιάζουν να έχουν αντίρρηση. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, πάντως, θεώρησε σωστή την αιτιολόγηση της φίλης του, που είπε απλά πως θέλει να προστατεύσει την παρέα της