Survivor 4 - τελικός: Οι ευχές του Ατζούν σε Τανιμανίδη - Μπόμπα για τον ερχομό των διδύμων

Συγκινητικός ο λόγος του

Από τον αποψινό και φαντασμαγορικό τελικό του Survivor 4 δεν θα μπορούσε να λείπει ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο ίδιος αναφέρθηκε αρχικά στους δύο φιναλίστ, τον Σάκη και τον Ηλία, ενώ αμέσως έστειλε τις ευχές τους στον Σάκη Τανιμανίδη και στην Χριστίνα Μπόμπα για την γέννηση των διδύμων.

Expand player

«Ήταν πολύ ιδιαίτερη χρονιά επειδή είχαμε πολύ στενή επαφή με τους διαγωνιζόμενους και δεν το λέω για κομπλιμέντο φέτος απόλαυσα να είμαι μαζί τους. Ήταν η πρώτη σου χρονιά στο Survivor.

Στέλνω την αγάπη μου στον Σάκη και την όμορφη γυναίκα του και τα δίδυμά τους. Για εμάς ήταν ένας ιδιαίτερος χρόνος γιατί σε είχαμε φέτος μαζί μας και πιστεύω ότι ήσουν πολύ καλός. Πάντα ζητούσα μετάφραση σε όσα έλεγες γιατί τους έβλεπα όλους να γελάνε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ατζούν.

Σκάνδαλο με την πρώην γυναίκα του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά την αποβολή της

Πριν από λίγο καιρό η πρώην σύζυγος του Ατζούν Ιλιτζαλί, Σεϊμά, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες από την στιγμή που εκείνος της κάνει πρόταση γάμου και της φοράει το μονόπετρο.

Λίγο καιρό μετά, μέσα από επίσης μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε πως όχι μόνο αναβάλει τον γάμο, αλλά πρόσφατα βίωσε και μια αποβολή.

Μετά λοιπόν όλα αυτά τα γεγονότα, έσκασε σκάνδαλο μεγατόνων για τον μέλλοντα σύζυγό της, Mohammed Alsaloussi. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah, που απευθύνθηκε σε Αιγύπτιο δημοσιογράφο, αναφέρει πως δεν ανήκει στις οικογένειες δισεκατομμυριούχων της Αιγύπτου και δεν είναι επιχειρηματίας, ενώ στη χώρα του δεν ήταν γνωστός παρά την οικονομική του ευρωστία.

Με λίγα λόγια ο αγαπημένος της Σεϊμά, τελικά δεν ήταν Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος, όπως ισχυριζόταν ο ίδιος.

Η απάτη που είχε στήσει ο Mohammed και έπεσε θύμα η πρώην του Ατζούν άρχισε να ξετυλίγεται μετά τη δημοσιοποίηση του δαχτυλιδιού των αρραβώνων που της προσέφερε στην πρόταση γάμου που της έκανε στο Μπαλί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Ακόμη δεν αποχώρησαν Μαριαλένα - Σάκης και ο Ατζούν τους έκανε πρόταση συνεργασίας

Survivor: Ο Ατζούν ξέρει ήδη την ξανθιά καλλονή που θα πάρει στον 5ο κύκλο