Παντρεύεται η πρώην σύζυγος του Mr Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί - Σταματάει να της δίνει διατροφή

Φωτογραφίες από την πρόταση γάμου - Ο νέος της κούκλος σύντροφος και το απίστευτο μονόπετρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύεται η πρώην σύζυγος του Mr Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί - Σταματάει να της δίνει διατροφή

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του Ατζούν Ιλιτζαλί ότι έχει καινούργια σύντροφο, η πρώην σύζυγός του και μητέρα της κόρης του Melissa ανακοίνωσε ότι έκανε το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της.

Υπενθυμίζουμε πως η καλλονή Τουρκάλα και ο παραγωγός του Survivor και ισχυρός άντρας των τουρκικών ΜΜΕ πήραν διαζύγιο το 2018, μετά από μόλις έναν χρόνο από τον χλιδάτο γάμο τους στο St Tropez. Τώρα φαίνεται πως και οι δυο τους είναι έτοιμοι να προχωρήσουν και επίσημα στις ζωές τους!

Φωτογραφίες από την πρόταση γάμου

Η Seyma Subasi διατηρεί σχέση τους τελευταίους πέντε μήνες με τον Αιγύπτιο μεγιστάνα Mohammed Alsaloussi, ο οποίος πριν λίγες ώρες της έκανε μια άκρως ρομαντική πρόταση κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ίμπιζα. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πόσα λεφτά είναι η διατροφή που δίνει ο Ατζούν στην Seyma

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών εκείνη τη χρονιά, το ζευγάρι έβγαλε συναινετικό διαζύγιο και προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει ότι ο Ilicali θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τουρκικών λιρών (21.000 ευρώ), στην Seyma.

Όμως, τα χρήματα αυτά θα τα δίνει με έναν βασικό όρο: Ότι η Seyma δεν θα παντρευτεί ξανά. Σε περίπτωση που το κάνει, ο Τούρκος παραγωγός θα παύσει να της δίνει τη μεγάλη διατροφή.

Ατζούν Ιλιτζαλί γάμος

Οι δυο τους έχουν μια κόρη, της οποίας τα έξοδα για εκπαίδευση έχει αναλάβει ο Acun και θα συνεχίσουν να συνεργάζονται, καθώς ο Ilicali είναι συνέταιρος στο καφέ της Seyma. Ακόμα, το πρώην ζευγάρι συμφώνησε πως κανείς από τους δύο δεν θα ζητήσει περεταίρω υλική ή ηθική αποζημίωση, σύμφωνα με το CIAO.