Survivor: Ο Ατζούν ξέρει ήδη την ξανθιά καλλονή που θα πάρει στον 5ο κύκλο

Και την γνωρίζετε και εσείς...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Ο Ατζούν ξέρει ήδη την ξανθιά καλλονή που θα πάρει στον 5ο κύκλο

Ο τέταρτος κύκλος του Survivor 4 φτάνει στο τέλος του και ήδη ο Ατζούν κάνει σκέψεις για τον 5ο. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σημειώνει επιτυχία και ο τούρκος παραγωγός όπως φαίνεται θέλει να το βγάλει στον αέρα του σταθμού και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στόχος του λοιπόν είναι στον 5ο κύκλο να στείλει στον Άγιο Δομίνικο μια ξανθιά καλλονή που βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση και μάλιστα, έχει λάβει ήδη μέρος σε δυο μεγάλα ριάλιτι.

Αυτή είναι η ξανθιά που θέλει ο Ατζούν για το Survivor 5

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία είχε δεχθεί πρόταση, όμως την είχε απορρίψει. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου απίθανο στην δεύτερη πρόταση που θα της γίνει να πει το μεγάλο "ναι" και να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

«Μετά τη Φάρμα θα έμπαινα πιο εύκολα στο Survivor», είχε πει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και της Φάρμας, με την αγαπημένη Αλεξάνδρα να μην είναι διόλου απίθανο να είναι το πρώτο πρόσωπο που θα δεχθεί πρόταση για το Survivor 5.

Τι θα δούμε απόψε 27/6 στο Survivor 4

Διαλύονται όπως φαίνεται και οι τελευταίοι των Amigos στο Survivor 4, καθώς όπως είδαμε από το trailer για σήμερα Κυριακή 27/6, Γιώργος Κόρομι και Γιώργος Ασημακόπουλος θα κράξουν άσχημα τον Ηλία Μπόγδανο μπροστά στις κάμερες, μετά την ήττα του στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει με αποκλειστικό μας, οι δυο παίκτες έχουν απομακρυνθεί από τον τραγουδιστή, καθώς έχουν "σπαστεί" με το γεγονός πως έχασε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα και για το λόγο αυτό βρίσκονται και οι δυο στον τάκο.

Όπως λοιπόν παρακολουθήσαμε στο trailer που κυκλοφόρησε, Ασημακόπουλος, Κόρομι και Μπόγδανος θα κάτσουν να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις, με τον τραγουδιστή σε κάποια στιγμή να φεύγει από κοντά τους με την δικαιολογία πως θέλει να κάνει εμετό. Αυτή η κίνηση όμως δεν άρεσε καθόλου στον Ασημακόπουλο που κατευθείαν έσπευσε να τον κράξει στην κάμερα, ενώ δεν δίστασε να πει πως θέλει να τα έχει καλά με όλους και πως κάτι συμβαίνει.

Από την άλλη και ο Σάκης Κατσούλης έχει καταλάβει πως κάτι τρέχει με τους Amigos, με τον ίδιο να αναφέρει στην κάμερα πως επικρατεί μια παγωμάρα μεταξύ τους.

Ο Ηλίας Μπόγδανος με την όλη κατάσταση και την συμπεριφορά των φίλων του θα καταρρεύσει για ακόμη μια φορά. Μάλιστα, θα φτάσει σε σημείο να ξεσπάσει σε κλάματα και να λέει πως «δεν ξέρω τι έχω κάνει και δεν μου μιλάνε».

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα είναι μεικτό και πρόκειται για το τελευταίο πριν τον ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή. Ενώ, μετά τον αγώνα, θα ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει λίγο πριν πιεί νερό από την πηγή.