Survivor 4: Κόρο και Ασημακόπουλος αρπάχτηκαν με τον Μπόγδανο

Τον έκαναν... πέρα μετά το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Κόρο και Ασημακόπουλος αρπάχτηκαν με τον Μπόγδανο

Μπορεί ήδη να έχει γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα αποχωρήσει στο αυριανό επεισόδιο του Survivor 4, μιας και ψηφίστηκε από τον Σάκη Κατσούλη, ωστόσο μια νέα πληροφορία έφτασε στα αυτιά μας. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως Κόρο, Ασημακόπουλος και Μπόγδανος έχουν "σπάσει" μετά το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας.

Οι παίκτες είχαν αποφασίσει να "δώσουν" τις ζωές τους στον Ηλία, με σκοπό να νικήσει τον Σάκη, αφού αγωνιστικά είναι πολύ κοντά. Η απόφαση αυτή όμως τελικά δεν πήρε την τροπή που ήθελαν, αφού ο τραγουδιστής έχασε όλες του τις ζωές. Αυτό αυτομάτως σήμαινε, πως ο Κόρο που είχε ψηφίσει τον Σάκη, έπρεπε να αλλάξει την ψήφο του, αφού ο δεύτερος, κέρδισε δυο ασυλίες άρα βγήκε από την ψηφοφορία.

Τελικά, ο Σάκης ψήφισε τον Κόρο (αφού με τον Ηλία έχουν έρθει πιο κοντά), ενώ με την σειρά του ο Κόρο την Μαριαλένα. Ο δυο παίκτες λοιπόν, συμπλήρωσαν την τριάδα στο πλευρό του Ασημακόπουλου και βγήκαν στον τάκο.

Ο Γιώργος Κόρομι μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα στο συμβούλιο του νησιού, καθώς όπως ανέφερε πάντα αγωνίζεται στη ζωή του και θα το μετανιώνει μια ζωή που δεν τα έδωσε όλα στο αγώνισμα.

Survivor 4 Κόρο Ασημακόπουλος Μπόγδανος

Τι συμβαίνει στο Survivor 4 ανάμεσα σε Κόρο - Ασημακόπολο - Μπόγδανο

Όπως πληροφορηθήκαμε λοιπόν, ο Ηλίας Μπόγδανος ένιωσε πολύ άσχημα που έχασε και οι δυο φίλοι του κινδυνεύουν να αποχωρίσουν. Μετά το συμβούλιο του νησιού οι 3 παίκτες απομακρύνθηκαν από τις κάμερες και συζήτησαν για τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν. Λόγω μάλιστα του ότι Ασημακόπουλος και Κόρομι είχαν νεύρα που έχασαν, η ένταση ανέβηκε ανάμεσα τους, με τον Ηλία να ζητάει συγγνώμη που τους απογοήτευσε και να ξεσπάει.

Μάλιστα, πριν ο Γιώργος αποχωρήσει από το νησί για να πάει στο ξενοδοχείο, οι 3 τους είχαν χωριστεί στην παραλία με τον Ηλία να κάθεται μόνος του.