Survivor 4: Συντετριμμένος ο Κόρο - «Θα το μετανιώνω σε όλη μου τη ζωή»

Η κίνησή του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που τον έκανε να πέσει ψυχολογικά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Συντετριμμένος ο Κόρο - «Θα το μετανιώνω σε όλη μου τη ζωή»

Μία απόφαση του Κόρο στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 δεν του βγήκε σε καλό μιας και έδωσε ουσιαστικά τις ζωές του στον Ηλία Μπόγδανο για να πάρει την τρίτη ασυλία, κάτι που φυσικά δεν έγινε.

Συγκεκριμένα, ο Κόρο εξήγησε πως η κίνηση αυτή δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα του και έτσι από τη στιγμή που την έκανε δεν μπορεί να σταματήσει λεπτό να τη σκέφτεται.

Μέσα στα λόγια του εξήγησε πως δεν είναι περήφανος για τον εαυτό του, ωστόσο την ίδια στιγμή, όλοι οι συμπαίκτες του έσπευσαν να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο και για τον χαρακτήρα του καθώς και για την αγωνιστικότητα που έχει δείξει όλους αυτούς τους μήνες στο παιχνίδι.

Ο Κόρο βέβαια συνέχιζε να είναι συντετριμμένος και δεν το έκρυψε καθόλου.

«Ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος έχουν σε απόσταση τον Ηλία»

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και μαζί της το έπαθλο. Στον τελευταίο αγώνα βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ηλία Μπόγδανο και το μέλος των Amigos δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και να προστατεύσει την παρέα του.

Λίγο αργότερα, μόλις πήγαν στην παραλία οι παίκτες, ο Σάκης μιλώντας στην κάμερα σχολίασε πως τόσο ο Κόρο όσο και ο Ασημακόπουλος έχουν απομακρύνει τον Ηλία λόγω της ήττας του στο αγώνισμα.

Βέβαια δεν είδαμε όντως κάτι τέτοιο στα πλάνα που προβλήθηκαν μιας και ο μόνος που πραγματικά απομονώθηκε ήταν ο Κόρο.