Survivor 4: Ξέσπασε ο Κόρο - «Απέτυχα»

Σε πολύ άσχημη κατάσταση μετά τον αγώνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξέσπασε ο Κόρο - «Απέτυχα»

Πολύ ενοχλημένος ήταν ο Κόρο μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα ασυλίας στο Survivor 4, όπου τη νίκη κατάφερε να εξασφαλίσει ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Κόρο, μιλώντας στην κάμερα εξήγησε πόσο πολύ του στοίχισε αυτό που συνέβη ενώ έβαλε και τα κλάματα από τη συναισθηματική φόρτιση.

«Το χειρότερο ήταν ότι ήταν ο τελευταίος αγώνας για να κλείσουμε το Survivor που έχουμε παλέψει 6,5 μήνες. Εγώ προσωπικά απέτυχα. Αυτό που παλεύω πάντα είναι να είμαι μαχητής μέχρι το τέλος, να είμαι περήφανος για εμένα και γι΄αυτά που έχω κάνει», είπε αρχικά ο Κόρο.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Μπόγδανος αποκάλυψε πως ο Κόρο του εκμυστηρεύτηκε ότι θεωρεί πως οι γονείς του δε θα αισθάνονται περήφανοι για εκείνον.

Το ξέσπασμα του Κόρο μετά τον αγώνα στο Survivor 4

«Πιστεύω ότι θα μείνει ο Σάκης και ο Κόρο στον τελικό»

Το Survivor 4 φτάνει στο τέλος του σε δυο εβδομάδες και η Φαίη Σκορδά έκανε την δική της πρόβλεψη για τους δυο φιναλίστ, ενώ αποκάλυψε και μια πληροφορία που είχε σχετικά με την αδυναμία του Ατζούν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έχει μια συμπάθεια απέναντι στον Γιώργο Κόρομι και σύμφωνα με αυτά που βλέπει και πιστεύει θα είναι σίγουρα στον τελικό.

«Έχω μια πληροφορία ότι ο Ατζούν έχει μια συμπάθεια απέναντι στον Κόρομι. Οι πληροφορίες ίσως να θέλουν… Επειδή στις δηλώσεις ακούσαμε τον Σάκη και τον Ηλία, εγώ πιστεύω ότι θα μείνει ο Σάκης και ο Κόρο στον τελικό.», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.