Survivor 4: Ο Σάκης πήρε και την τρίτη ατομική ασυλία

Περνάει αυτομάτως στον ημιτελικό του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Σάκης πήρε και την τρίτη ατομική ασυλία

Ο Σάκης Κατσούλης έχει αποδείξει πολλές φορές το λόγο, που θεωρείται ο κορυφαίος αγωνιστικά παίκτης για το φετινό Survivor και επεφύλασσε άλλη μια μεγάλη παράσταση, ίσως τη μεγαλύτερή του στην τελευταία ατομική ασυλία της χρονιάς, παίρνοντάς την και πηγαίνοντας Γαλάτσι.

Όλοι ξεκινούσαν αυτό το αγώνισμα στο ριάλιτι επιβίωσης με ένα τεράστιο κίνητρο. Ο Σάκης, αρχικά, χρειαζόταν την νίκη για να «σβήσει» την υποψηφιότητά του και να αναγκάσει τον «Κόρο» να υποδείξει άλλο άτομο, ο δεύτερος την ήθελε ακριβώς για τον ίδιο λόγο, ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες μαζί του, πλην Ασημακόπουλου, μπορούσαν να πάνε στον ημιτελικό του Γαλατσίου.

Όλα έδειχναν ιδανικά για τους Amigos, με τον Ηλία ειδικά να μένει με πέντε ζωές για πάρα πολλή ώρα και να πηγαίνει «τρένο» προς την νίκη. Όταν, όμως, ο Σάκης... έβαλε μπρος, τίποτα δεν τον σταμάτησε και η ασυλία έγινε δική του, παρότι είχε μειονέκτημα έναντι του Ηλία, με συνέπεια να πηγαίνει στους ημιτελικούς.

Η νίκη του Σάκη στο Survivor 4

Ο Σάκης είπε στη Μαριαλένα να σωπάσει

Ο Σάκης Κατσούλης είχε τα νεύρα του στο σημερινό αγώνισμα του Survivor 4 μιας και έχασε αρκετές από τις ζωές του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάπως έτσι λοιπόν, δε δίστασε να προχωρήσει σε μία απαράδεκτη κίνηση προς τη Μαριαλένα.

Έχοντας χάσει λοιπόν έναν αγώνα, η Μαριαλένα γύρισε και του είπε, «γιατί ρε αγάπη μου». Τόσο πολύ τον εκνεύρισε τον Σάκη η φράση αυτή της Μαριαλένας, που της έκανε σήμα να σωπάσει και εκείνη φυσικά τον άκουσε.

Θυμίζουμε πως όλα αυτά γίνονται μόλις λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης για την συμπεριφορά του Σάκη προς την Μαριαλένα.

«Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει. Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν», είχε πει ο Μπάρτζης και σίγουρα το παρακάτω στιγμιότυπο αποτελεί, τροφή για σκέψη.