Survivor 4: Ο Σάκης ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τον έδωσε ο Κόρο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Σάκης ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Κόρο ήταν αυτός που κατάφερε να κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία στο Survivor 4 και έτσι είχε την ευκαιρία να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση στο πρώτο συμβούλιο που έγινε για αυτή την εβδομάδα στο νησί.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιανός, η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική αφού όποιος παίκτης πάρει δύο ασυλίες, περνάει αυτομάτως στους ημιτελικούς του Survivor 4.

Ο Κόρο ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να υποδείξει κανέναν από τους Amigos, ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως δεν ήθελε να υποδείξει τη Μαριαλένα καθώς είναι η μόνη γυναίκα που έχει μείνει στο παιχνίδι και επιπλέον βρίσκεται στο νησί από την πρώτη μέρα.

Κάπως έτσι, πρώτος υποψήφιος είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος θέλει να νικήσει άμεσα την ασυλία για να γλιτώσει!

Η υποψηφιότητα του Σάκη στο Survivor 4

Η επική τούμπα της Μαριαλένας και του Σάκη στο ποτάμι

Μπορεί στο αγώνισμα η Μαριαλένα να τα είχε βάψει μαύρα επειδή δεν κατάφερε να νικήσει, ωστόσο στη συνέχεια, ο Σάκης θέλησε να της φτιάξει λίγο το κέφι και της πρότεινε να κάνουν μαζί μία βουτιά στο ποτάμι που υπάρχει δίπλα στην παραλία.

Οι δύο παίκτες έκαναν πρώτα μία βουτιά και στη συνέχεια θέλησαν να κάτσουν δίπλα στο ποτάμι για να ηρεμήσουν λίγο μετά τον αγώνα. Έλα όμως που το κλαδί δεν άντεξε και κάπως έτσι, πρώτος ο Σάκης και μετά τη Μαριαλένα βούτηξαν ξανά αμέσως στο νερό.

Και οι δύο ξέσπασαν σε γέλια, ενώ μάλιστα η Μαριαλένα τρόμαξε καθώς ένα φρούτο έπεσε πάνω στο κεφάλι της.