Survivor 4: Ο Κόρο πήρε την πρώτη ατομική ασυλία

Έχασε μόνο μία ζωή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Κόρο πήρε την πρώτη ατομική ασυλία

Οι Amigos μπήκαν με τελείως διαφορετική ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι του Survivor 4. Η αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη τους πείσμωσε και έτσι σήμερα, ο Κόρο ήταν αυτός που κατάφερε να εξασφαλίσει την ατομική ασυλία.

Οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα είναι εξαιρετικά κρίσιμες μιας και όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, όποιος καταφέρει να εξασφαλίσει δύο, θα περάσει αυτομάτως στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Ο Κόρο λοιπόν, κατάφερε να βγάλει εκτός όλους τους παίκτες και έφτασε στο τέλος μαζί με τον Σάκη. Μάλιστα, ακόμα και αυτόν τον νίκησε πολύ εύκολα και εξασφάλισε για πλάκα την ατομική ασυλία.

Η νίκη του Κόρο στο Survivor 4

«Πιστεύω ότι θα μείνει ο Σάκης και ο Κόρο στον τελικό»

Το Survivor 4 φτάνει στο τέλος του σε δυο εβδομάδες και η Φαίη Σκορδά έκανε την δική της πρόβλεψη για τους δυο φιναλίστ, ενώ αποκάλυψε και μια πληροφορία που είχε σχετικά με την αδυναμία του Ατζούν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έχει μια συμπάθεια απέναντι στον Γιώργο Κόρομι και σύμφωνα με αυτά που βλέπει και πιστεύει θα είναι σίγουρα στον τελικό.

«Έχω μια πληροφορία ότι ο Ατζούν έχει μια συμπάθεια απέναντι στον Κόρομι. Οι πληροφορίες ίσως να θέλουν… Επειδή στις δηλώσεις ακούσαμε τον Σάκη και τον Ηλία, εγώ πιστεύω ότι θα μείνει ο Σάκης και ο Κόρο στον τελικό.», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.