Survivor 4: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον ημιτελικό του ριάλιτι

«Όποιος κερδίσει τη διπλή ασυλία...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον ημιτελικό του ριάλιτι

Λίγο πριν ξεκινήσει το σημερινό αγώνισμα του Survivor 4, και λίγο πριν ευχηθούν οι παίκτες στον Ντάφυ για τα γενέθλιά του, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να κάνει μία ανακοίνωση για τον μεγάλο ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης που θα λάβει χώρα στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξήγησε πως όποιος καταφέρει να εξασφαλίσει την διπλή ασυλία αυτή την εβδομάδα, περνάει αυτομάτως στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί στο Γαλάτσι όπως κάθε χρόνο.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον ημιτελικό του Survivor 4

«Αν κάποιος παίκτης ή παίκτρια κερδίσει δύο ασυλίες το επόμενο ραντεβού είναι στα live στο Γαλάτσι. Αυτή η εβδομάδα είναι ο τελικός στόχος, ο λόγος για τον οποίο παλεύατε τόσους μήνες είναι αυτός.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

H on air αποκάλυψη της Σκορδά για τον τελικό του Survivor 4

Το Survivor 4 φτάνει στο τέλος του σε δυο εβδομάδες και η Φαίη Σκορδά έκανε την δική της πρόβλεψη για τους δυο φιναλίστ, ενώ αποκάλυψε και μια πληροφορία που είχε σχετικά με την αδυναμία του Ατζούν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έχει μια συμπάθεια απέναντι στον Γιώργο Κόρομι και σύμφωνα με αυτά που βλέπει και πιστεύει θα είναι σίγουρα στον τελικό.

«Έχω μια πληροφορία ότι ο Ατζούν έχει μια συμπάθεια απέναντι στον Κόρομι. Οι πληροφορίες ίσως να θέλουν… Επειδή στις δηλώσεις ακούσαμε τον Σάκη και τον Ηλία, εγώ πιστεύω ότι θα μείνει ο Σάκης και ο Κόρο στον τελικό.», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.