Σου-Κου Family: Σοκαρισμένοι Αντελίνα και Χάρης με την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη

"Αυτό συνέβη εκτός κάμερας"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σου-Κου Family: Σοκαρισμένοι Αντελίνα και Χάρης με την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη

Μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στο Love it κατά την διάρκεια της συνέντευξής του, ο Νίκος Μπάρτζης το τόλμησε και πήγε καλεσμένος και σε άλλη εκπομπή του ΣΚΑΙ, το Σου-Κου Family.

Το μεσημέρι της Κυριακής, λοιπόν, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι βρέθηκε στον καναπέ της Αντελίνας και του Χάρη κι έκανε αποκαλύψεις για πράγματα και σκηνικά που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες. Στο στόχαστρό του και ο Σάκης Κατσούλης.

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρτζη

«Δύο φορές είχα νευριάσει πολύ. Η μία με τον Παππά που μου κούναγε έντονα το χέρι και η άλλη με τον Σάκη που με έλεγε “σκουπίδι” και ότι θα με φτύνουν όλοι. Αυτό συνέβη εκτός κάμερας.

Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει. Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν. Ο Σάκης παίζει θέατρο και οι άλλοι τον αντιμετωπίζουν διπλωματικά. Βγαίνει όταν έδωσε ο Ηλίας τη Μαριαλένα υποψήφια και του λέει ψήφισε εμένα, βγες και πες το πριν και μετά τον βγάζουν όλοι ιππότη. Ποιος ιππότης; Άλλα λέει και άλλα κάνει.

Νομίζω ότι ο Αλέξης Παππάς τώρα παίζει τον ρόλο του, μέσα στο παιχνίδι ήταν αυτό που ήταν πραγματικά», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Ασύλληπτο σκηνικό στη Ρόδο - Τι έφτιαξαν ως φόρο τιμής σε Τζέιμς και Μπάρτζη

Η Άννα Μαρία Βέλλη, με την οποία ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι, έκανε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σε αυτό, περπατάει στους δρόμους της Ρόδου -οπότε η παρέα είναι και πάλι μαζί- και ξαφνικά δείχνει στο πλάνο μία πινακίδα βρίσκεται πάνω στο πλάι.

Η πινακίδα αυτή ανήκει σε ένα μαγαζί και απεικονίζει τους δυο προαναφερόμενους στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και γράφει με κεφαλαία γράμματα "winners", δηλαδή νικητές.