Survivor 4: Υποψήφιοι ο Κόρο και η Μαριαλένα

Μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Υποψήφιοι ο Κόρο και η Μαριαλένα

Περίπλοκο ήταν το σημερινό συμβούλιο του Survivor 4 μιας και οι θέσεις των υποψηφίων προς αποχώρηση έπρεπε να αλλάξουν μετά τη νίκη του Σάκη στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης κατάφερε να αναιρέσει την υποψηφιότητά του με τη νίκη του και έτσι ο Κόρο, που τον είχε υποδείξει, έπρεπε να δείξει έναν νέο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι, πήρε την απόφαση να δώσει τη Μαριαλένα μιας και δεν είχε άλλες επιλογές πέραν του καλού του φίλου, Ηλία Μπόγδανου.

Στη συνέχεια, ο Σάκης ως νικητής της ατομικής ασυλίας, έδειξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κόρο γιατί με τον Ηλία έχει έρθει πολύ κοντά.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 4

«Ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος έχουν σε απόσταση τον Ηλία»

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και μαζί της το έπαθλο. Στον τελευταίο αγώνα βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ηλία Μπόγδανο και το μέλος των Amigos δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και να προστατεύσει την παρέα του.

Λίγο αργότερα, μόλις πήγαν στην παραλία οι παίκτες, ο Σάκης μιλώντας στην κάμερα σχολίασε πως τόσο ο Κόρο όσο και ο Ασημακόπουλος έχουν απομακρύνει τον Ηλία λόγω της ήττας του στο αγώνισμα.

Βέβαια δεν είδαμε όντως κάτι τέτοιο στα πλάνα που προβλήθηκαν μιας και ο μόνος που πραγματικά απομονώθηκε ήταν ο Κόρο.